Ma cam indoiesc ca se foloseste lapte si nu zer direct. Eram curios de pretul strict al zerului, nu si consumul de curent/pretul masinariilor.
Stiu foarte bine cum arata zerul, il consum involuntar atunci cand beau iaurt (de casa).
Stiu ca are 0, 9g proteine pe suta de grame, dar nu imi explic cum pudrele proteice sunt asa de ieftine.
E clar ca nu stii despre ce vorbesti
Creatina este produsa sintetic, pudrele proteice, NU. Chiar si asa, are ACEEASI FORMULA CHIMICA, face acelasi lucru.
O problema severa la inima nu apare peste noapte, nu mai vorbi prostii. Asta e genetic mostenita sau apare ca urmare al unor alte afectiuni grave, nu de la niste pudre proteice
NU faci muschi peste noapte, nici de la proteine, nici creatina, nici de la oricare supliment alimentar.NU AI CUM. Iti spun din experienta. A mea si a zeci de cunoscuti care au consumat. Pudrele proteice te ajuta sa suplimentezi corpul cu proteine. Nu face minuni. Daca mananci suficiente proteine din mancarea de zi cu zine nu ai nevoie. Creatina la fel. Daca vei consuma suficienta carne (in special rosie) nu vei avea nevoie de ea. NU FAC MINUNI, dar ajuta. Singurele efecte negative ar putea fi cauzate de INDULCITORI, dar daca esti baiat destept iti cumperi fara aroma.
NIMENI, NICIODATA NU A PATIT NIMIC DE LA SUPLIMENTE. Nici macar cei care au facut exces nu au patit chestii grave. (aici nu intra in discutie daca iti torni sacul de 5 kg de proteine pe gat).
Sunt nevoit sa iti dau ERONAT, pentru ca asta este. Un raspuns GRESIT.
Si eu daca mor la 100 de ani si am consumat creatina vei da vina pe creatina? Avea 100 de ani omul, era asa de sanatos...dar a consumat el creatina odata, sigur din cauza asta a murit. Nu stiu ce cunostinte de anatomie ai, dar astfel de lucruri nu au un singur factor (ma refer la bolile de inima sau alte probleme de acest gen), iar cel mai important este cel genetic.
PS: Firmele mari de suplimente sunt verificate "la sange", ar fi fost inchise daca ar fi mintit in legatura cu continutul produselor.
Sa nu mai zic de faptul ca probabil majoritatea ar fi avut probleme din cauza lor, dar se pare ca nu e asa. Nimeni nu are. 1-2 din milioane care se gasesc sa dea vina pe ele pentru probleme lor de sanatate. Daca respectivul ar fi consumat steroizi, sth, insulina, antiestrogeni sau alte substante anabolizante, as fi inteles sa dai vina pe ele, dar asa...e penibil.
Cum se face ca alte zeci de mii de persoane pasionate de bodybuilding nu au nicio problema? dar asta are...fix de la suplimente.
Nu toti? Te contrazic
Poate nu in procentaj de 100%, evident, dar peste 50%. Cei mai avansati (care au depasit cateva luni continue de sala, iau mai mult ca sigur).
Cele fara aroma au gust de lapte.
Cipi1212 întreabă: