| dendendenis a întrebat:

Azi e finala de la Wimbledon, Djokovic vs Murray! Cine credeti ca va castiga si in cate seturi? Dau funda pentru cel care ghiceste scorul exact sau este pe aproape de scorul exact.Voi lua in considerare raspunsurile pana la ora 16.

Răspuns Câştigător
| Arcani a răspuns:

Pai sincer sa fiu cred ca primul punct la set-uri il face Djokovic apoi Murray apoi iar Djokovic apoi Murray si cred ca tot Murray castiga adica sa fim sincer Murray l-a batut pe Verdasco care facuse 2:0 la seturi e mult mai bun.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pina atunci pariezi tu, iar noi ne alegem doar cu o funda?

| Gabryel133 a răspuns:

Eu cred ca pana acum Djokovic a castigat destule trofee si competitii, e randul lui Murray sa castige... el nu a mai iesit cam de mult in centrul atentiei, dar in legatura cu seturile cred ca vor fii stranse

| Anonymous1995 a răspuns:

Un englez nu a mai castigat Wimbledonul de 77-78 de ani, cred ca se va mentine traditia, Djokovic o sa bata, 3-1 scor corect big grin

| Alexandru a răspuns:

Eu nu am nevoie de funda ci vreau sa imi exprim o parere cat mai pertinenta. Desi Lendl l-a facut alt jucator pe Murray, acesta reusind si primul sau titlu de Grand Slam, Djokovic e mult prea puternic pentru el.In meciul cu Verdasco a revenit de la 2-0 la seturi dar...sa fim seriosi: Djokovic nu este Vredasco, este numarul 1 ATP. Desi publicul va fi suta la suta cu Murray, asta nu il va ajuta prea mult. Ii va lua cel mult un set sarbului. Eu merg pe un 3-1 la seturi pentru Djokovic.Jocul sau are consistenta si este la apogeul carierei. In doi, trei ani, el si Nadal vor incepe sa fie depasiti.Djokovic isi doreste cu siguranta sa ajunga macar la 10 titluri de GS. Cred ca va fi o finala frumoasa, dar repet, la discretia lui Novak! happy

| MLorand78 a răspuns:

2-1 la seturi pentru Murray.

| Alexandru a răspuns (pentru MLorand78):

LA GS-uri se joaca dupa sistemul "cel mai bun din 5 seturi" happy

| MLorand78 a răspuns (pentru Alexandru):

Se vede ca nu ma prea pricep la tenis happy Macar acum am invatat ceva. Mersi

| Alexandru a răspuns (pentru MLorand78):

Nu ai pentru ce. Poti incepe sa inveti ceva prin a te uita astazi la finala. Este finala finalelor, de la turneul turneelor! happy Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Djokovic. Nu ştiu numărul de seturi, dar sper să fie ceva spectaculos. Ceva peste semifinala Djokovic vs. del Potro. Un 7-6, 6-7, 7-6, 6-7, 7-6 ar fi perfect. laughing

| Alexandru a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa iti fac si tie o corectie. In decisiv, cu exceptia turneelor din America de Nord ( SUA si Canada) un set decisiv nu se poate incheia la tie-break, ci pana cand unul din cei doi jucatori va face break si va castiga setul si, implicit meciul la doua ghemuri distanta! ca d-aia s-a jucat acel meci maraton in 2010, intre Mahut si Isner. In rest, subscriu celor spuse de tine! happy

| Wooo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g

LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95

Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru):

Mulţumesc pentru informaţiile acordate. Chiar nu am alocat o atenţie suficientă pe baza acestui subiect, cu referire la ultimul set.

| dendendenis explică:

Arcani primeste funda deoarece a ghicit castigatorul. O seara placuta celorlalti.