Organismul uman da jos de cea ce nu are nevoie, indiferent de cat de slab esti sportul e esential, alimentia, cititul, schimbati viata in bine
Nu cred ca ar fi nevoie
Nu crezi prost, ca esti un copil paralel cu sportul
Bine ca stii tu!
Vezi profilul meu, aproape 1000 de raspunsuri castigatoare toate la sport, 4 ani de sala ( 10 ani sport in general ) + experienta in nutritie
Asa ca in loc sa te certi, invata din raspunsurile mele
Bine ai multe raspunsuri!
dar nu te da mare
Nu ma dau mare, imi impartasesc experienta
Nu e adevarat. Poti sa faci muschi si apoi-cine a anulat sportul. Dupa mine daca esti deja slab poti sa-ti faci un corp super, sportul e benefic pentru sanatate si daca mai asculti muzica poate fi chiar vesel.Bafta!
Adevarat ca daca esti slab pui mai greu masa musculara, dar daca vei avea 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati cu timpul vei pune si tu masa musculara. asa ca du-te la sala nu te lua dupa toti cimpanzeii
NU! Crede-ma cand m-am dus prima oara la sala aveam la 1, 71m h si 52kg. Imi era si rusine ca faceam cu greutati foarte mici, si o fata facea cu greutati mai mari decat mine. Dar cu o alimentatie echilibrata 5, 6, 7 mese pe z, antrenament corect si multa odihna dupa 5 luni am ajuns la 60kg si am crescut foarte mult in forta. De exemplu: prima oara faceam la piept cu bara goala, iar acuma pun pe o parte cate 20kg.
Saloc întreabă: