| Memoli1 a întrebat:

Azi un baiat mi-a zis ca daca esti slab degeaba te mai duci la sala este adevarat?

14 răspunsuri:
| backtohell a răspuns:

Normal ca nu. Poti face muschi si daca esti slab.

| RAY a răspuns:

Organismul uman da jos de cea ce nu are nevoie, indiferent de cat de slab esti sportul e esential, alimentia, cititul, schimbati viata in bine

| Memoli1 explică (pentru RAY):

Ce ar trebui sa iau proteine?

| RomontiBogdan a răspuns (pentru Memoli1):

Nu cred ca ar fi nevoie

| RAY a răspuns (pentru Memoli1):

Nu,trebuie sa faci sport, cat de slab esti

| KateMiddleton a răspuns:

Nu e adevarat. Poti sa faci muschi si apoi-cine a anulat sportul. Dupa mine daca esti deja slab poti sa-ti faci un corp super, sportul e benefic pentru sanatate si daca mai asculti muzica poate fi chiar vesel.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| aLeXaNdru145 a răspuns:

Adevarat ca daca esti slab pui mai greu masa musculara, dar daca vei avea 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati cu timpul vei pune si tu masa musculara. asa ca du-te la sala nu te lua dupa toti cimpanzeii laughing

| dartagnon a răspuns:

NU! Crede-ma cand m-am dus prima oara la sala aveam la 1, 71m h si 52kg. Imi era si rusine ca faceam cu greutati foarte mici, si o fata facea cu greutati mai mari decat mine. Dar cu o alimentatie echilibrata 5, 6, 7 mese pe z, antrenament corect si multa odihna dupa 5 luni am ajuns la 60kg si am crescut foarte mult in forta. De exemplu: prima oara faceam la piept cu bara goala, iar acuma pun pe o parte cate 20kg.

| Cosmin86 a răspuns (pentru RomontiBogdan):

Nu crezi prost, ca esti un copil paralel cu sportul

| RomontiBogdan a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine ca stii tu!

Vezi profilul meu, aproape 1000 de raspunsuri castigatoare toate la sport, 4 ani de sala ( 10 ani sport in general ) + experienta in nutritie

Asa ca in loc sa te certi, invata din raspunsurile mele

| RomontiBogdan a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine ai multe raspunsuri!
dar nu te da mare

Nu ma dau mare, imi impartasesc experienta