| Sebi00 a întrebat:

Buna all a o intrebare daca fac multe flotari ce masa musculara mi se dezvolta si daca beau lapte rece direct din frigider (mili) e bun? are multe proteine scuze de categorie funda celui mai bun rasp

6 răspunsuri:
| ForeverWarrior a răspuns:

Cu flotari faci forta dar daca ai 2 gantere si niste discuri poti sa lucrezi pentru masa.

| briosicabriosel a răspuns:

Heeeei,
Daca faci flotari, se dezvolta muschii spatelui, muschii mainilor, al picioarelor, al abdomenului.
Laptele rece, e. un mit, mai ales ca e si Mili, daca vrei sa bei lapte, bea lapte, natural, de vaca.
P. S. Sunt la Lic. Sportiv.

| JohnnyBi a răspuns (pentru briosicabriosel):

Esti la liceu sportiv si zici ca laptele mili nu e lapte, nu? dar ce e? lapte pasteurizat e oricum rotesti situatia. si flotarile iti lucreaza si umerii si pieptul. astept raspuns la ce crezi tu ca e laptele mili. (ca nu toti pot merge la tara sa ia lapte cum se zice "de la tata vacii" sa stii ca e 100% natural)

| briosicabriosel a răspuns (pentru JohnnyBi):

Auzi, fratica,... nu trebuie sa stai la "tata vacii" ca sa ai lapte 100%natural. Mili nu e un lapte din caqre te alegi cu prea multe, exista pietee, unde stau babutele cu 2 litrii de lapte la 6 lei, inteligenta!

| Angelina001 a răspuns:

Pai daca faci flotari ti se dezvolta muscii picioarelor pieptului si ai bratelor laptele nu stiu daca ajuta la ceva

| Razzvan2000 a răspuns:

Nu stiu de ce ai postat aceasta intrebare la aceasta categorie. Daca faci flotari nu pui cine stie ce masa musculara. Mai bine mergi la o sala de fitness sa poti lucra mai bine toate grupele musculare... La baza cresterii nu sta laptele rece din frigiderlaughing ci antrenament, somn si multa hrana.(aici vb de: carne, oua, lapte, orez etc) Bafta!