Tine-o tot asa cu flotarile, abdomenele tractiuni si o sa se vada diferenta
E bine ca faci exercitii tinio tot asa dar maninca mai mult fructe si legume
In fiecare zi sa te ridici la bara minim 13 cauta paralele unde sa te antrenezi ca doar muschii apar nu de odata ci cu timul se fac muschii
Trebuie sa ai gantere si faci cam vreo 300 de flotari pe zi, 100 de tractiuni si 2000 de abdomene pe zi, bine inteles impartite pe serii. Apoi cate o zi -doua pauza, asa am facut eu si am varsta ta, acum am gantere cu cate 15 kg de mana fac 20 de serii la masa musculara, 40 de serii la definirire de cate 12 respectiv 40 de repetari.
Incearca daca esti dependent de muschi incearca sa te uiti pe site-ul asta si o sa vezi ce alimente ar trebui sa mananci, si mai sunt si niste sfaturi despre proteine...http://sport.smash.ro/nutritie/ce-mananc-pentru-cresterea-muschilor/...
Nu ai cum sa faci ''multi muschi'' in 2 luni.
Muschii se pun in ani de zile, nu in cateva luni.
Cu flotari, abdomene si tractiuni nu cresti in masa, doar te tonifiezi. Mai asteapta 1 an pana sa te duci la sala, iar pana atunci te mai documentezi despre sportul asta.
Flotari zilnic? muschi in 2 luni?
Muschii se fac in MINIM 2-3 ANI, ANI copil mic, nu luni
apuca-te de sah daca vrei muschi in 2 luni
Alt copil mic, cu fructe si legume pui muschi? tu GANDESTI inainte sa zici ceva?
DE CAND se fac muschi cu fructe si legume? Nu mai comentati tampenii daca nu stiti NIMIC.