| Annabelle a întrebat:

.Am 14 ani, si am sanii cam mari..bine nu de zici ca sunt baloane, dar in fine..si nu stiu ce sa fac sa mi-i ridic fiindca am vazut ca s-au lasat, imi puteti spune cateva sugestii ceva..nu stiu. vreau sa ii am in sus.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de raspuns....Se poate niste poze?

| Ciudatăeuniciodata a răspuns:

Prima metodă ar fi operatia (care e exclusa) Dar ma gândesc că purtând mult timp sutien nu o să se observe vreo imperfectiune...
Părerea mea este sa îți lași corpul asa cum e, cu tot cu imperfecțiuni.

| Miau1617 a răspuns:

Bună! Păi ai putea să folosești sutiene, dar (ca intre fete) Nu ar fi bine sa porti zilnic deoarece ai riscuri sa ti se lase mai tare.
De asemenea, poti incerca sa faci niste exercitii pentru sâni si/sau masaje.
Sper ca te-am ajutat.Bafta!

| Claudia333 a răspuns:

O data lasati sanii nu se mai pot ridica, din pacate. dar nu te speria, poti sa previi sa se lase si mai tare facand exercitii pentru tonifierea lor (gasesti pe internet o groaza) si masaj. a, si sa nu porti excesiv sutiene foarte stramte. simte-te bine in pielea ta, niciun om nu este perfect:*

| CulturismsiFitness a răspuns:

Poarta sutien doar cand pleci din casa.
In casa nu purta sutien si fa sport.
Ca sa te ajut cauta pe youtube canalul Totul despre steroizi. Acolo gasesti tot ce vrei, exlicat foarte in detaliu si sunt si antrenamente foarte smechere

| Annabelle explică (pentru Miau1617):

Imi poti spune anumite ex. pentru sani, tinand cont ca nu am gantere, fara acestea.