| HipHop4Life a întrebat:

am 15 ani si vreau sa ma apuc de sala, este bine sa incep de la aceasta varsta? si daca da, ce exercitii si greutati mi s-ar potrivi.
Apreciez orice raspuns, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Normal ca te poti duce.
Cunosc un pusti care are 12 ani si rupe sala de la noi laughing
Daca chiar crezi in prostiile alea ca nu mai cresti, nu fa umeri, cu greutati deaspura capului...
Cauta-ti un program de 3 zile pe saptamana si poti incepe.
Bafta!

16 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

15 ani e o varsta prea frageda; de la cel putin 18 ani te poti duce linistit

| Niiiicu a răspuns:

Salut,nu este bine sa te apuci de sala de la varsta asta deoarece nu ai oasele complet dezvoltate si asta va duce in timp la cocosare si alte problemebig grinwinking

| HipHop4Life explică (pentru Niiiicu):

Multumesc pentru raspuns, mi-ai putea spune de la ce varsta as putea incepe?

| Niiiicu a răspuns (pentru HipHop4Life):

Cu placere, pai dezvoltarea se termina in jurul varstei de 20-21 ani.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Niiiicu):

Serios? cocosare doar daca nu te antrenezi corect, altfel sala ajuta la dezvoltare ( ca orice alt sport )

| Niiiicu a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu,te inseli, sala este nesanatoasa de la varsta asta, sportul in schimb este cu totul altcevawinking

Si sala ce-o fi, nu tot sport?

Si ca fapt divers, la sala exista si exercitii pentru postura, sa te ajute sa stai drept.

Eu am facut de la 16 ani si m-a ajutat foarte mult sa ma dezvolt

Nu,sala nu este sport, da, ai dreptate cu acele exerciti, tu ai facut.e treaba ta, dar eu nu sunt de acord cu mersul la sala la o varsta mica

Daca nu e sport, de ce exista campionate de fitness si culturism ( nationale, europene, mondiale, etc. ), de ce au federatii, etc?

Pai aia este altceva.off

| L7w7n7d7 a răspuns (pentru Niiiicu):

CULTURÍSM s. n. Disciplină sportivă bazată pe exerciții complexe, care urmărește dezvoltarea armonioasă și viguroasă a corpului.

SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina

| Niiiicu a răspuns (pentru L7w7n7d7):

Mersi de informatie:d

| Flavius2106 a răspuns:

Poti sa te apuci de la aceasta varsta cu o singura conditie: sa nu ridici greutati deasupra capului, asta va impiedica cresterea in inaltime.
Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| CarlaAnneMihaela a răspuns:

- te poţi duce, normal.

| secretnume a răspuns:

Salut! La varsta asta este perfect sa te apuci de sala.Ar trebui sa incepi cu cateva fotari, abdomene, tractiuni... dupa care ai putea sa te interesezi pe internet de exercitii pentru culturism. Sper ca te-am ajutat. Dai si funda?