Salut!
Te poti Antrena acasa sau in parc, poti cumpara niste proteine GFX8 de la Pro Nutrition, un Pre Workout inainte de antrenament pentru energie, Aminoacizi Bcaa de la Gaspari si niste vitamine pe langa daca mananci foarte bine si te odihnesti o sa cresti foarte repede in masa musculara. Iti recomand exercitii la liber cu un maximum de 10 repetari pe serie ultimile doua repetarii sa fie chinuite.
O zi Frumoasa!
Ia-ti un multifunctional acasa performant si faci, iti trebuie timp sa mananci bine si legume sa dormi bine sa te odihnesti si faci.
Ti-as da un sfat: pune mina prima data pe gramatica.
La 16 ani, nu esti slab. Lasa tu prafurile si alte prostii. Daca ai bani de prafuri, mai bine baga-i in mincare sanatoasa.
Mi-e greu să înţeleg ce scrii tu aici deoarece ai mari probleme cu gramatica. Aşa scrii şi la o teza, un examen ceva? Mă rog să lăsăm astea.
Muşchi rapid nu ai cum să pui. Dă-ţi seama dacă ai pune aşa rapid toată lumea ar fi plină de culturişti etc. Nu vrei să mergi la sală, bun, poţi să-ţi cumperi nişte gantere şi faci exerciţii acasă, nu durează mult, dar mai indicată ar fi sala. Poţi să iei şi proteine, dar întâi trebuie să te vadă şi să ţi le recomande cineva. Şi pentru a face muşchi ''rapid'' cum spui tu trebuie să ai răbdare, să te antrenezi cum trebuie, să mănânci bine şi să te odihneşti. Aşa că sfaturile mele ar fi următoarele :
- dacă chiar vrei să faci muşchi, aşa cum spui tu fă ce ţi-am spus şi interesează-te şi tu.
- fii răbdător, asta contează cel mai mult.
Sper că te-am ajutat. Succes pe viitor.
anonim_4396 întreabă: