Salut! Sincer un sport prinde bine... Eu unu fac Karate de 7 ani si ceva! Si in privinta costurilor daca vrei sa faci performanata te costa ceva dar doar asa de miscare e un cost nesemnificativ! Bafta!
Pai eu am facut karate cand eram mai mic. Eu zic ca ar fi bine sa faci un sport de genul acesta.
PS: Eu m-as apuca de capoeira la prima oportunitate pe care as avea-o.:X:X:X
Sorry dar problema e că nu mai la baschet mai sunt de 16 ani și cunosc o sală la care merg și eu dar am doar 4 luni de baschet și doar 10 ani
Costă 50 lei pe lună dat două săptămâni e gratis
să fii bun că te depășesc în Galați!
Ar fi chiar ok. Dar era mai bine daca te apucai mai devreme. Ti-as sugera sa faci MMA (Arte martiale mixte) deoarece aici studieze mai multe stiluri
Bai nu te sfatui sa te apuci de sport acuma.Pentru tine deja e tirziu.Cautati altceva numai nu sport.
Buna! Eu vreau sa invat acest sport ff bine, dar doar atât! Adică nu vreau concursuri sau altceva; dar nici nu vreau sa-l practic doar de dragul de a face un sport. Îmi poti spune mai exact cât plătești?
Cotizatia lunara este 50 de lei la mine la sala dar sunt din Petrosani/Hunedoara!
Cel mai bine ar fi sa te apuci te basket... E un sport care te inalta, te face mai solid si te vor place multe fete... Ti'o spun din proprie experienta
Eu fac ju-jitsu de 4 ani, si am centura verde. dau un milion pe luna. iti recomand acest sport.