Nu. Trebuie sa te duci zilele astea, de preferat sambata la agentie, sa pui mana pe o foaie si un pix, sa te asezi la masa sau sa mergi la panou si sa cauti meciul Real Madrid - Atletico. Fiind finala UCL, probabil ca va fi pus in capul listei, undeva destul de vizibil. In stanga meciului va fi un cod (cel mai probabil din 3 sau 4 cifre). Trebuie sa scrii acel cod pe foaie, iar langa el pronosticul (1 - bat gazdele, X - egal, 2 - bat oaspetii). Te-as sfatui sa pariezi ca Real va castiga trofeul. Cota este mai mica, insa in caz de eventuale prelungiri sau penalty-uri, biletul va ramane in continuare valabil. Spune-mi la ce agentie ai de gand sa mergi, ca sa-ti spun exact cum sta treaba.
Salut, eu pariez pe www.casapariurilor.ro
gen apare "Real Madrid vs. Atl. Madrid" 1. X. 2. 1X. 2X si pui 1, o sa-ti apara ceva in dreapta, iar la miza pui suma pariata, poti sa pui cat vrei, iar dupa dai genereaza cod. Scrii codul pe o foaie si mergi la tine in oras la Casa Pariurilor daca ai. Sau poti sa mergi intr-o casa de pariuri.
Pai daca te duci la pariuri direct. cauti pe foaie meciul care il vrei ex: Real Madrid vs Barcelona... si este un cod acolo cum ar fi 2847. iei o foaie si scrii codul ala pe foaie si alegi 1( primul meci, adica daca e Real Madrid vs barcelona, 1 e real madrid ), psfx ( pauza sau final egal ), 2 ( ca la 1 doar ca e barcelona ), x ( egal ) si multe altele cum ar fi 2x, 2+, 3+ etc dar daca tu pui pe real pui 1 ca la exemplu de mai sus... si meciul are o cota pe acolo in dreptul meciului si daca real madrid are cota de 2 atunci daca pariezi 50lei o sa ti se dubleze banii ( depinde de cota )
tu scrii pe foiea atat
ex : 2675 1
atat
Funda? daca ai nelamuriri spune-mi
Te duci la casa de pariuri ( totalBet, ExcelBet, etc ) si du-te la foaia cu meciurile si cauta acolo meciul tau RealMadrid vs Atl. Madrid si langa el are un cod ex 2457 si scrii pe foaie
2457 1 ( 1 de la Real Madrid ) si pui 5 lei pe el ( exemplu ) si din cate vad pe SofaScore are cota de 2, 40 deci daca pui 5 lei o sa scoti 14lei...( cota de 2 iti dubleaza suma bagata pe bilet, cota de 3 ti-l tripleaza si tot asa )
daca ordinea din foaie e asa : real madrid vs atl. madrid pui 1 adica pe real madrid ca e primul meci, daca e atl. madrid vs real madrid pui 2
P.S. daca pui mai multe meciuri scrii codurile ( exemple )
2567 1
3456 2
4543 psfx
Sunt mai multe foi cu mai multe meciuri pe o saptamana si vezi ziua meciului si scrii codul pe foaie
Deci dupa ce scriu codul si nr corespunzator echipei care vreau sa castige o duc la domnul de acolo, platesc banii si imi da biletul?
Deci dupa ce scriu codul si nr corespunzator echipei care vreau sa castige o duc la domnul de acolo, platesc bani si imi da biletul?
Exact. Publicbet nu mai exista, e Efortuna acum . Codul este 372. Tu trebuie sa scrii 372 - 1 pe foaia ta. Cota este de 2.70. Daca doresti, insa, sa mergi la siguranta, poti pune ca Real castiga trofeul (asta in caz de eventuale prelungiri). 37367 - 1 va fi codul in cazul asta, iar cota va fi mai mica. In fine, cum doresti, multa bafta.
Si daca scriu 372 - 1 si castiga Real in extra time nu mai castig?
Daca scrii 372 - 1, se ia rezultatul din cele 90 de minute regulamentare, oricare ar fi el. Daca Real castiga in cele doua reprize de prelungiri de 15 minute sau la penalty-uri, biletul tau va fi pierdut.
Am bagat biletul pe Real, sper sa fie si castigator. Mersi tare mult!