| r0xaa a întrebat:

am inceput sa fac exerciti si anume genoflexiuni pentru a imi dezvolta putin musculatura si picioarele sa para mai "facute"dezvoltate putin sper sa nu mi le slabeasca genoflexiunile, imi place, le simt tari lucrate insa as vrea ceva si pentru gambe mi se pare ca nu le lucreaza deloc. vreau ceva sfaturi de la cei cei care se pricep:* mersi mult funda:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De subtiat sigur nu ti le va subtia, intrucat genuflexiunile sunt exercitii de dezvoltare a masei musculare.Pentru gambe nu e nevoie de alt exercitiu(de altfel, genuflexiunile dezvolta in special aceasta zona a picioarelor), ci doar de un numar mai mare de repetari(50/zi,poate chiar putin mai mult).In schimb,avansarea la un numar mai mare de repetari trebuie facut treptat, nu brusc, pentru a evita febra musculara sau intinderile musculare.Succes.

6 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Iti recomand ridicari pe varfuri stand cu varfurile pe ceva mai sus de nivelul solului, si magarusul.

| katy a răspuns:

Automat la genuflexiuni lucreaza si gambele, rezultatele le vezi in timp nu deodata, iar dupa exercitii simti muschii tari pentru ca sunt incordati de la antrenament

| Anndrey1234 a răspuns:

Eu am un sfat foarte bun.Toti muschii mei de la picioare sunt dezvoltati(si inca bine).Eu practic ciclismul si tu ai putea sa te apuci! Este un sport foarte frumos si in 2 luni de facut xc(cross country)=trasee destulde grele de off-road am facut niste muschi la picioare...pentru mine a functionat foarte bine si m`am simtit si bine in timp ce mergeam cu prietenii(dar nu faci plimbari sau chestii de genul, mergi si tu pe dealuri prin paduri etc.)sau poti merge la sala(ceea ce nu iti recomand).Eu iti garantez ca dintre toate raspunsurile pe care le vei primi al meu va fi cel mai bun deoarece iti ofera si o placere uimitoare si te rezolvi si cu muschii!

| bamse a răspuns:

Pentru gambe ridicari repetate pe varful picioarelor, urcat scari si stepper.

| r0xaa explică:

Da numai ca nu am timp suficient pentru a face ciclism stiu ca ajuta foarte mult

| oaKy a răspuns:

Un exercitiu bun este mersul piticului. big grin
Acum serios, eu practic footbal si am picioare dezvoltate, joaca si tu 1 ora pe zi si vei vedea ca ajuta.