| con12ro a întrebat:

am o intrebare: daca folosesc gantere (nu din alea mari) pot slabi sau imi dezvolt masa musculara? daca nu slabesc cu ele, ce accesorii imi recomandati pentru a slabi?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vrei un program de culturism acasa, 2 gantere,bara, o canapea moale? trebuie sa faci si cardio, s-a dovedit ca nu greutatea conteaza si repetitia lor sa fie cat mai intense adica sa se rupa fibrele alea de muschi, cardio slabeste, culturismul face muschi, daca vrei isi dau 2 programe super gratis merita

| con12ro explică (pentru RAY):

Ok,sa incercam. dar nu inteleg un lucru: daca cu ganterele transpiri, nu slabesti si in acelasi timp faci si muschi?

| RAY a răspuns (pentru con12ro):

Nu,pentru ca cu ganterele nu ajungi la o asa mare temperatura a corpului ca daca ai fugi 30 de minute, intesitatea conteaza nu durata asta e dovedit stiintific e destul 30 de minte sa alergi vei vedea rezultate da fuga de aia de barbat nu de baba, corpul e ca o masina cu cat e mai mare viteza cu cat arzi mai multe calori, daca isi dau un program cardio vei vi mort si eu am fost si sunt mereu dupa el, ce gantere ai?
e posibil sa transpiri dar nu asa mult ca cardio, cardio oxigeneaza muschii de aia e fb sa le faci pe ambele

| con12ro explică (pentru RAY):

Am doua de 3 kg si doua de 2 kg. poti sa imi dai te rog acel program?

| Toader_Alex_1989 a răspuns:

Ai ce capu meu, cum sa crezi ca slabesti daca faci cu 2 gantere biceps,, tine o dieta cu carbo complecsi si proteina, si baga cardio 30 minute pe zi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru con12ro):

Nu ai cum sa slabesti si sa pui muschi in acelasi timp, din 2 motive :

1. cand pui muschi cresti in greutate ( ca nu sunt aer ), cand slabesti scazi in greutate. Nu poti sa scazi si sa cresti in acelasi timp.

2. cand pui muschi ai o alimentatie hipercalorica ( gen 3000-3500 kcal pe zi ), cand slabesti ai o alimentatie cu putine calorii ( gen 1500-1700 kcal pe zi ).

Diferenta intre slabit si muschi o face alimentatia, nu exercitiile ( bine, exercitiile daca faci cardio, atunci ajuta la slabit mai mult ).