Ar trebui sa mananci dimineata dar incearca sa nu mananci pre multa paine.Acesta este sfatul meu.
Mananca regulat! Asta e ideea intr-un regim, daca asta vrei sa faci, sa slabesti. Mananca regula si cate putin. O ciorbica, o smantanica, un iaurtel, un mar, o para, cur de peste... Asta e sfatu meu, Dar nu inteleg de ce vrei sa slabesti... 75 de kile nu mi se pare mult, dar depinde si de varsta!
Mda, esti un pic grasut. Greutatea ideala ar fi cam 65, eu am 1.75 si 60 kile, si ma simt destul de bine. Cel mai bine iti poate spune un...din asta care se ocupa cu mancarea, imi scapa acum, gastronom, sau ceva de genu)... dar propunerea mea e sa mananci cele 3 mese, bogate in proteine, simple, sport mult si sa vezi!
De ce sa mananci doar odata pe zi? E nesanatos, o sa faci gastrita, si cum o sa fii flamand o sa ai tendinta sa mananci prea mult dintr-o data, nu o sa poate digera organismul si poate chiar te ingrasi. Mai bine mananci putin si des, e si sanatos si slabesti.
Nu este sanatos sa mananci doar o data pe zi... si mai ales ca faci sport.
Daca ai reusit sa slabesti de la 80 la 75 de ce nu continui cum ai slabit si pana acum? de ce vrei sa schimbi ceva cand pana acum ai avut rezultate?
Si cand ai sa faci vreo gastrita, vreun ulcer o sa te intrebi de unde l-ai facut
Cauta mai multe informatii despre postire intermitenta. E un fel de dieta, mai degraba o metoda de dieta, care se bazeaza pe modul de hranire al oamenilor din antichitate, cand se manca doar seara, iar ziua se muncea. Asta tine corpul intr-o stare permaneta de foame usoara, care faciliteaza mobilizarea rapida a depozitelor de grasime. personal nu am incercat, dar e singura metoda stiintifica, sa zic asa, pe care o stiu si care include o singura masa pe zi.
Cipi1212 întreabă: