Ca ar trebui sa ne uitam la fotbal cand mergem pe stadion nu sa fim tampiti.
Is de parere, cu musulmanii nu poti discuta, ar trebuie evitati, pe de alta parte oamenii merg la stadion sa se relaxeze, din placere, este un sport corect?
Ce-s cu acesti oameni care scandeaza chestii idioate? Bine, daca nu se ranesc sportivi, cei care maninca **** in tribune, nu ar trebui sa faca asa ceva, tu mergi la stadion, sa faci ce? Sa faci scandal, dar cei acolo e razboi, sau ce este?
Europa are cel mai de **** sport, mai ales in fotbal, permite acestor huligani sa intre pe stadioane si sa injure, sa scandeze tot felul de rahaturi.
Ca si jucator nu-i corect sa pleci de pe teren asa cum au facut-o astia, stai sa se terminte jocu, daca spectatorii au injurat, sau scandat cine stie ce, poti sa faci reclamatie, cam asa se procedeaza pe acolo.
Eu stiam din RO ce se intampla in general prin Europa la meciuri de fotbal, am fost odata si aici in SUA pe un stadion, ba frate, sunteti la ani lumina de SUA, fara suparare, dar aici eu nu am auzit chestii sa injure oamenii, sa scandeze cacaturi care nu au dea face cu sportul, sau mai stiu eu ce alte rahaturi.
Daca cineva aici scandeaza orice chestie care nu-i aprobata, este evacuat din tribuna, dar nu prea se intampla lucrul asta ca oamenii sunt civilizati.
Am fost la un meci si unu din tribune a spus ceva, eu eram nitel mai departe, nu prea am inteles, probabil a strigat la ceva jucator, l-ar fi facut prost, ceva genul asta, dar in momentul ala toti din jur se uitau la el, adica iti dai seama, nu cu ochi buni
Sa dus un politist la el, nu stiu ce eu fi zis si omu sa linistit imediat.
De ce UEFA accepta rahaturile care se intampla? Ar trebui in momentul cand suporterii scandeaza chestii ilegale, mai ales care nu au a face cu sportul, imediat sa opreasca meciul si sa dea cistig de cauza celor care au fost linistiti.
Sa vezi cum or sa se linisteasca toti, atunci asta se va intampla, cum cineva scandeaza ceva naspa politie, camere, filmari, mers la respectivi si aruncati afara, luate date, sa nu mai poate veni la meciuri, sa nu mai fie primiti.Sau daca mai vin si repeta, bagati la puscarie, esti huligat, nu ai ce cauta in sport.
Romanii asa au scandat, sau citiva din ei, serbia serbia, asta o zic si oficialii romani, dar au fost acoperiti de altii mai multi, care au scandat Romania, Romania.
Concluzia? Daca UEFA permite chestii genul asta, pe terenurile de sport, atunci ar trebui sa dea verdict favorabil romanilor, musulmanii ar trebui taxati cu 3-0 simplu.
UEFA accepta ca oamenii sa scandeze nume de tari, nu au scandat ceva despre Kosovo, asa a aia musulmanii pul-iii sa o ia in gura
Dar asa ceva dupa mine, nu ar trebui sa se intimple, adica tu ca si spectator sa mergi la un joc de fotbal si sa injuri, sa stiu si eu ce sa mai faci, sa arunci cu obiecte si alte alea.
Daca in SUA arunci cu obiecte, vai de capu tau, ajungi direct la bulau
In Europa asta este problema, nu se respecta legile, chiar daca sunt nu se respecta, plus ca poate nici nor fi asa legi logice, sau normale.
UEFA incurajeaza huliganii prin modul lor de a nu lua masuri, impotriva cluburilor, daca clubu, tara accepta pe stadioane huligani, atunci sa fii sanatos, te suspend, ori te declar invins si sa vezi cum or sa ia masuri cluburile, tarile, sa nu se mai ajunga la asa ceva.
Sincer eu nici nu as avea curaj sa merg la un meci in RO sau Europa, cine stie ce poti pati, chiar sa fii omorit de mai stiu eu de de asta autist, sau handicapat
Luati exemplu, invatati de la cei civilizati, daca vreti, Europa este o cocina de porci comparativ cu Japonia, cu SUA si mai care alte state de astea civilizate.
Sa va fie rusine la toti, inclusiv la romani carora nu le pasa ce se intimpla.Toti vad doar bani in fata ochilor, de aia accepta si incurajeaza scandaluri, incurajeaza sa vina la stadioane toti huliganii, pe motiv ca aia ar fi fani, ba esti copac.
Cam despre asa ceva este vorba, RO si Kosovo si toata Europa nu merita nimic.
Nici Argentina nu merita nimic, la mondialul ce lau cistigat, ar fi trebuit sa fie declarati invinsi, prin gestul ce la facut acel portar al lor autist, un handicapat in viata.
Eu in locul arabilor, imediat as fi oprit ceremonia si as fi schimbat invingatorul, nu se poate sa faci astfel de gesturi, mai ales tu ca si sportiv, sa puna ala un trofeu la scula de fata cu tot globul la TV si de fata cu un stadion plin de oameni de toate neamurile, mai aels intr-o tara araba unde astfel de chestii sunt interzise, ori nici sa vorbesti public nu ai voie.
Lumea asta trebuie educata, iar care nu vor, atunci ori ii obligi, ori nu-i mai primesti pe nicaeri, doar asa pot fi educati unele specime care isi spun car fi oameni.
Scuze pentru mesajul lung, eu asta cred, Europa este o cocina de porci, inclusiv romanii, inclusiv cei de pe aici care cred ca totul a fost ok, ca romanii nu au nici o vina. Au vina ca nu-s civilizati.Fotbalistii da au fost ok, dar nu si cei din tribune.
Oricum vom juca fără spectatori următoarele meciuri. Ultrasii noști au scandat Kosovo este Serbia, Afară cu ungurii din țară, etc și asta se va lăsa cu sancțiuni.
De evitat să jucăm cu ei nu avem cum. Nu există niciun conflict istoric între România și Kosovo.
Sebastian_1355 întreabă:
robert1231 întreabă: