DANABOL, si pentru cei care vreau sa comnenteze stiu ce riscuri sunt. eu doar iti propun.
Daca iei steroizi si nu ii mai folosesti dupa....sigur se va lasa masa musculara.
Acum depinde ce vrei tu.De exemplu:
-Definire=Sustanon
-Masa musculara dar si grasime=Naposim
-Dar cel mai bun din toate punctele de vedre este Winstrol! Da trebuie sa stii ca de la el vei avea greturi si ti se vor slabi articulatiile dar nu iti va veni sa crezi cand te uiti in oglinda si cand te cantaresti.
In primul rand eu sunt complet impotriva steroizilor! Daca cineva alege sa ia steroizi este problema lui si decizia lui. Nu o sa imi bat gura cu cat de periculosi sunt steroizii, dar daca pui problema cine stie un nume de steroizi, clar nu ar trebui sa iei. Daca iei decizia sa iei steroizi, pai frate pui mana si te informezi zdravan inainte, citesti tot ce se poate citii despre diverse tipuri, pentru ca nu e de joaca cu asa ceva.
PS. Nu exista persoana sanatoasa care sa nu poata sa puna masa musculara. Steroizii nu sunt decat o scuza pentru lenesi. Oricine poate sa puna masa musculara, daca nu pui pe tine inseamna ca ai o problema ori in dieta ori in antrenamente!
Anapolon! Cel mai tare steroid pe cale orala. Un ciclu de 60 de pastile e perfect dupa vreo 15-20 pastile efectul este vizibil.
Crede-ma ca niciunul.Sunt interesat dar nu am avut niciun ciclu.Am multi prieteni care sunt de profesie culturisti si care consuma steroizi si am incercat "sa mai fur si eu de la ei".
Muschii se fac in ANI DE ZIEL, chiar si pentru "putin de tot" dureaza 6-7 luni.
steroizii se iau in cicluri, apoi faci un PCT ( post ciclu de recuperare ) facut de medic, ca sa restabilesti productia de testosteron a corpului ( altfel ramai impotent ), etc.
Nu merge "iau doar o luna", mai mult rau faci daca iei doar o luna.
Nu mai bine iei tu niste SUPLIMENTE? Un oxid nitric, o creatina si un izolat proteic?
Merge daca tragi unpic mai mult la sala, retine foarte multa apa in organism
...nu am inteles! Cu mine vorbeai? Daca e asa, repeta intrebare ca nu are niciun sens.
Am zis ca E Bun Danabolul REtine multa apa in corp daca tragi bine la sala oricum retine multa apa dar trebuyie sa faci bine, stiu pe cineva ia de o saptamana cate 35 milidrame, si se cunoaste foarte bine.
Pana nul incerci nu ai sa crezi, si ce daca is scumpe nau nici un efect dupa ce nu mai iei organismul nu mai poate retine atat de multa apa in corp cum o facea cand loai steroizi si scazi ca o gaina ori ce steroid ai lua.
Tarane,du-te inapoi in pestera ta de unde ai venit si nu ma face pe mine"taran borat", tu care nu stii a scrie corect ROMANESTE!