| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Ce părere aveți despre Premiere League? Eu cred că este cel mai bun și cel mai frumos campionat din lume.

2 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Exceptând huliganii! La exterior *( în afara UK ) cam fac ravagii când merg la meciuri!
In tara sunt cumintei din câte vad ca altfel nu mai " pupa " acces pe stadion!

| FreddieM a răspuns:

Stau aici, am fost la câteva meciuri și pot sa confirm caci cum iubesc englezii fotbalul și propriile echipe nu mai vezi nicăieri, nu contează vârsta, cu mic cu mare, catel și purcel, ninge sau ploua, toți la stadion, indiferent în ce liga e echipa.
Ti se pare ca e frumos ca au un stil de joc mai strategic, mai calculat, mai de clasă. Și nu e doar părerea ta, Premier League e cea mai urmărită liga de fotbal de pe mapamond. Dar sa nu uitam ca tot aici se învârt cei mai mulți bani, din publicitate și franchising, drepturi de difuzare și pariuri sportive.
Alte chestii extra despre fotbalul englez ar fi ca intop 10 cele mai iubite echipe din lume 5 sunt din Anglia, apoi Londra are 17 cluburi de fotbal dintre care 7 joacă în Premier League.
Acum cred și eu ca fotbalul englez e cel mai frumos, iubit și apreciat pe plan global.
Cheers