Corpul are nevoie de toate tipurile de proteine, din lapte, zer, carne, si vegetale.
Pai sa stii ca la 16 ani daca faci sala ma greu vei pune pe tin avand in vedere ca esti in crestere dar asta nu inseamna ca nu pui, iar proteine ai putea sa iei niste creatina si o cutie de aia de proteine pe care le gasesti de vanzare la sala de obicei si cam atat ti-ar ajunge.Sa nu uiti sa manci bine si sa ai vointa ca dupa cum am zis rezultatele se vor vedea mai greu
Salut. Nu ne cunoastem, dar cred ca putem sa vorbim ca de la om care se duce la sala la om care se duce la sala. De ce vrei tu sa iei proteine? Lucreaza natural frate. Da, e mai greu, dar e mai bine. O sa vezi diferenta intre natural si 'artificial' pe la 50 de ani cand o sa-ti atarne toate alea. La intrebarea ta nu cred ca pot sa raspund. Adica, am un prieten foarte bun. Acum un an lua o pastila inainte de inceperea antrenamentului. Dar cel mai bine vorbesti cu cineva specializat.
O sa vezi diferenta intre natural si 'artificial' pe la 50 de ani cand o sa-ti atarne toate alea. mai documenteaza-te inainte sa spui asemenea prostii.
Nu stiu zau de ce vorbesti daca nu ai un minim de cunostinte in Sportu asta.
TU nu iei Proteine ma?! Tie iti atarna ''muschii''? Nuj zau care muschi.
Proteine = lapte, branza, oua, carne, peste, soia si asa mai departe.
Pastilele tale = suplimente = mancare concentrata = foarte sanatos.
anonim_4396 întreabă:
AlexSkillz19 întreabă: