| DunkelheitBu a întrebat:

Buna happy
Daca fac cam 200 de abdomene pe zi cam cand apare abdomenul plat + alimentatie sanatoasa etc.

Ps: sunt fata si nu sunt tocmai grasa, sunt apx. normala

Funda

14 răspunsuri:
| 334499 a răspuns:

La fete se observa abdomenul mai greu pentru ca ele de obicei vor sa-si mentina silueta si ai observat ca fetele nu prea au abdomen.Ca sa se observe abdomenul trebuie sa ai grasime in proportie maxima de 10 % si sa lucrezi la el. Sunt suficiente 200

| nonbar a răspuns:

Daca o tii tot asa in vreo saptamana vei face progrese mari

| DanyArtist a răspuns:

Depinde si de organismul tau, sunt persoane care mananca o gramada de mancare dar nu ingrasa niciodata, si altele care daca intr-o zi mananca mai mult nu scapa de cat a ingrasat in cateva luni

depinde daca sportul ajuta organismul tau sa evolueze in acest sens, te sfatuiesc ca decat sa faci doar 200 de abdomene sa faci 50-genoflexiuni, 100 de abdomene si sa alergi un pic(jogging)...

depinde si de cum faci abdomenele, daca le faci correct

| Cosmin86 a răspuns (pentru nonbar):

Serios? asa crezi tu copil mic?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu numarul conteaza, ci alimentatia, si sa faci sport zilnic nu doar cand iti aduci aminte

| DoctorLove a răspuns:

Daca faci 200 abdomene pe zi, sigur te alegi cu o febra musculara buna care te va face sa te gandesti inca o data la ceea ce vrei.
Sfatul meu e sa incepi usor, sa iti faci un program de exercitii de cel putin 2-3 zile pe saptamana. Programul poate include: Incalzirea(obligatoriu!), 2 serii de cate 20-30 abdomene + 2 serii de genoflexiuni sau alte exercitii fizice. Iar alimentatia trebuie sa fie sanatoasa, fara dulciuri fara sucuri acidulate si fara multe grasimi.
Daca o sa faci asta, dupa 1 luna ai sa vezi primele schimbari.
PS: Nu sunt expert in nutritionism sau exercitii fizice, dar cred ca e logic ce am spus eu. Succes! happy

| Stamate_Alex_1982 a răspuns:

Fa inot! abdomene 500 de abdomene 200 prea putin ..alearga 1 ora pe zi si manaca fructe si legume ...ps:bea 2 litri de apa pe zi

| hummmer a răspuns:

Nu cred eu ca tu faci 200 de abdomene corect facute pe zi, nu ai mai avea chef de nimic toata ziua.Ca ridici un pic capul de la podea nu se pune abdomen.
Ia-ti o centura din aia de la tv pentru abdomen si apar rezultatele.Sau nu.
Uite aici niste sfaturi
http://www.topfitness.ro/exercitii-antrenament/cum-se-fac-abdomenele/

http://www.topfitness.ro/exercitii-antrenament/cum-se-fac-abdomenele/

| onasis1961 a răspuns:

Daca faci ce ai spus si cu o dieta sanatoasa cam in 25-30 de zile se vad rezultatele.

| Wehes a răspuns (pentru nonbar):

rolling on the floor))) Ai gresit Categoria ma.

| Wehes a răspuns:

Deci, sa te fac sa intelegi.
200 de abdomene in fiecare zi = exces de antrenament = rezultate mai lente.
Abdomenul se lucreaza de 2 ori pe saptamana MAXIM si asa cu pauza de 2 - 3 zile intre astea 2 antrenamente.
De exemplu faci Luni si Joi sau Marti si Vineri etc.
Cat despre abdomene, abdomenele sunt 10 % din acel six-pack ( patratele ).
Cel mai esential lucru pentru obtinerea abdomenului este alimentatia.
Pentru a intelege mai usor :
- 90 % alimentatie.
- 10 % exercitii.
=> abdomen plat.
Cat despre alimentatie, renunti la : dulciuri, bauturi acidulate ( bere, sucuri, apa minerala etc. ), prajeli, grasimi ( grasimi nesanatoase ).

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stamate_Alex_1982):

Serios? prea putine? Esti doar un copil mic, nu?

| Stamate_Alex_1982 a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca nu manaca shaworma!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Stamate_Alex_1982):

Ce spun eu si ce intelegi tu. mai documenteaza-te sa vezi de ce e o mare prostie ce-ai spus tu cu abdomenele