O intrebare fara rost, dar sa ma fortez sa iti raspund : Proteinele trebuie consumate in FIECARE ZI, indiferent ca ai antrenament sau nu.
Muschii se refac in 7 zile deci tu trebuie sa mananci alimente bogate in proteine non-stotp in zilele de antrenament cat si in zilele de pauza.
Hahahah o sa faci o febra musculara si esti nevoit sa stai cam 1 saptamana fara sala! Dupa accea incepi un regim special.
Crede-ma asa am facut si eu acuma 1 luna cand m-am apucat si am zis ca rup taota saptamana la sala dar dupa prima zi aveam bratele umflate tremurau muschii pe mine.
Am intrebat cu totul si cu totul altceva
Refacerea muschiilor dupa primul antrenament (de preferat usor ) se produce in 2-3 zile.Refacerea musciilor dupa un antremanet mai intensiv cam 1 saptamana
Este de preferat sa consumi multe fructe legume si dimineata daca se poate carne de pui.
Le ea maxim 4 zile sa se refaca incearca sa iei o aspirina prima zi de antrenamente o sati combata febra.
Muschii se refac zilele urmatoare, uneori doar intr-o zi, alteori chiar si 5 zile depinde cat de intens te-ai antrenat
si nu inteleg mergi doar luni? daca da eu iti recomand oricum sa ai o alimentatie corespunzatoare tot timpul