| NissanNavara a întrebat:

daca merg la sala de forta luni si atunci fac antrenamentele si se "rup" muschii am nevoie de o alimentatie bogata in proteine si marti, miercuri sau doar luni? muschii se refac si cateva zile dupa antrenament sau doar in ziua cu antrenament? funda!

8 răspunsuri:
| Andr3y25 a răspuns:

Hahahah o sa faci o febra musculara si esti nevoit sa stai cam 1 saptamana fara sala! Dupa accea incepi un regim special.
Crede-ma asa am facut si eu acuma 1 luna cand m-am apucat si am zis ca rup taota saptamana la sala dar dupa prima zi aveam bratele umflate tremurau muschii pe mine.

| NissanNavara explică (pentru Andr3y25):

Am intrebat cu totul si cu totul altceva

| manumyman a răspuns:

Muschii se refac zilele urmatoare, uneori doar intr-o zi, alteori chiar si 5 zile depinde cat de intens te-ai antrenat
si nu inteleg mergi doar luni? daca da eu iti recomand oricum sa ai o alimentatie corespunzatoare tot timpul

| Andr3y25 a răspuns (pentru NissanNavara):

Refacerea muschiilor dupa primul antrenament (de preferat usor ) se produce in 2-3 zile.Refacerea musciilor dupa un antremanet mai intensiv cam 1 saptamana
Este de preferat sa consumi multe fructe legume si dimineata daca se poate carne de pui.

| FitMonkey a răspuns:

Muschii se refac in 7 zile deci tu trebuie sa mananci alimente bogate in proteine non-stotp in zilele de antrenament cat si in zilele de pauza.

| Wehes a răspuns:

O intrebare fara rost, dar sa ma fortez sa iti raspund : Proteinele trebuie consumate in FIECARE ZI, indiferent ca ai antrenament sau nu.

| CulturistuCris a răspuns:

Le ea maxim 4 zile sa se refaca incearca sa iei o aspirina prima zi de antrenamente o sati combata febra.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andr3y25):

De ce sa consumi multe fructe legume? pui muschi cu fructe si legume?

apuca-te de sah