Nu mori daca mananci doar acum paste, feel free https://goo.gl/images/QEjn9g ●ᴥ●
Îmi e frică poate nu mă mai opresc Bolognese yummmy
De ce nu faci exercitii cu greutati? Slabesti mult mai rapid decat de la cardio, e deja demonstrat stiintific.
Eu am slabit 18 kg facand doar exercitii cu greutati (urasc cardio) si cu o alimentatie asa si-asa... spre ex. nu ezit, inainte de concurs, sa bag 2 kg de carne pe zi. Uneori am mancat si 4 farfurii de paste intr-o zi, ca tot vorbeai de paste, si 50 de oua pe saptamana.
Https://www.youtube.com/watch?v=YjmKNrPIk2A
Asa arati dupa antrenamentul cu fiarele.
Vezi la 3:20, cate fete au fundul asa ferm si rotund? :)
Nu exista "x ingrasa". Orice mananci care te duce peste necesarul caloric ingrasa. Asa ca uita-te pe eticheta la valorile nutritive, fa calculul si vezi ce-ti iese.
Cardio-ul nu te ajute f mult sa slabesti. Iti creste capacitatea pulmonara in cel mai bun caz. Este o pierdere de vreme si pericol pentru genunchi.
In general slabim uniform, dar cel mai rapid slabim in zonele cele mai vascularizate
Asta inseamna in ordine: antebratele, gambele, apoi bratele, picioarele si in cele din urma se duce grasimea de pe fund si abdomen.
E f bine ca a functionat. Totusi mai e o smecherie. dupa o perioada de slabit o sa constati ca te plafonezi (adica nu mai slabesti), pentru ca metabolismul tau scade ca sa se ajusteze la mancarea pe care o consumi. Ca sa-l "resetezi" trebuie sa mananci un pic mai mult o saptamana pentru a iesi din modul de "infometare", dupa care revii la caloriile de slabit.
Important e ca daca mănânci sa nu o faci de parca ar fi ultima oara. Mănâncă cate puțin, important e sa nu depășești numărul de calorii
Andrei16263829 întreabă: