| Yurisa a întrebat:

De aproape o luna fac sala (cardio, 2-3 ore pe saptamana) si nu pot sa zic ca am inceput sa slabesc considerabil dar ma simt mai bine cu mine. Am renuntat la dulciuri, prajeli, grasimi. Problema este ca nu pot renunta la paste! Pastele ingrasa considerabil? Eram obisnuita ca macar o data pe saptamana sa mananc, acum mai rar. Daca imi fac paste acum (ora 18:54) va avea vreun efect nasol asupra corpului meu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mori daca mananci doar acum paste, feel free https://goo.gl/images/QEjn9g ●ᴥ●

14 răspunsuri:
| Yurisa explică (pentru anonim_4396):

Îmi e frică poate nu mă mai opresc laughing Bolognese yummmy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Yurisa):

Uwu https://goo.gl/images/gPDeG4

| AlexandraHepâciupa a răspuns:

Important e ca daca mănânci sa nu o faci de parca ar fi ultima oara. Mănâncă cate puțin, important e sa nu depășești numărul de calorii

| Doja a răspuns:

Nu exista "x ingrasa". Orice mananci care te duce peste necesarul caloric ingrasa. Asa ca uita-te pe eticheta la valorile nutritive, fa calculul si vezi ce-ti iese.

Cardio-ul nu te ajute f mult sa slabesti. Iti creste capacitatea pulmonara in cel mai bun caz. Este o pierdere de vreme si pericol pentru genunchi.

| Yurisa explică (pentru Doja):

M-a ajutat. Nu mai am grasime pe laterale, mainile si picioarele sunt mai ferme. Acum cativa ani am reusit sa slabesc 6 kg in doua luni folosind acelasi program.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacã nu treci peste calorii nu. Incearca intermittent fasting( post intermediar) usor si poti mânca si paste lejer

| Doja a răspuns (pentru Yurisa):

In general slabim uniform, dar cel mai rapid slabim in zonele cele mai vascularizate

Asta inseamna in ordine: antebratele, gambele, apoi bratele, picioarele si in cele din urma se duce grasimea de pe fund si abdomen.

E f bine ca a functionat. Totusi mai e o smecherie. dupa o perioada de slabit o sa constati ca te plafonezi (adica nu mai slabesti), pentru ca metabolismul tau scade ca sa se ajusteze la mancarea pe care o consumi. Ca sa-l "resetezi" trebuie sa mananci un pic mai mult o saptamana pentru a iesi din modul de "infometare", dupa care revii la caloriile de slabit.

| Yurisa explică (pentru Doja):

Multumesc de sfat!

| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu faci exercitii cu greutati? Slabesti mult mai rapid decat de la cardio, e deja demonstrat stiintific.

Eu am slabit 18 kg facand doar exercitii cu greutati (urasc cardio) si cu o alimentatie asa si-asa... spre ex. nu ezit, inainte de concurs, sa bag 2 kg de carne pe zi. Uneori am mancat si 4 farfurii de paste intr-o zi, ca tot vorbeai de paste, si 50 de oua pe saptamana.

| Yurisa explică (pentru Cosmin86):

Sala unde fac eu nu are aparate, mersi frumos, voi incerca pe viitor

| Cosmin86 a răspuns (pentru Yurisa):

Nici macar gantere si haltere?

| Yurisa explică (pentru Cosmin86):

E o sala de femei, unde se face doar aerobic, tae bo, kango, pillates, etc laughing Nu am folosit niciodata aparate si mi-ar fi frica sincer

| Cosmin86 a răspuns (pentru Yurisa):

Https://www.youtube.com/watch?v=YjmKNrPIk2A

Asa arati dupa antrenamentul cu fiarele.

Vezi la 3:20, cate fete au fundul asa ferm si rotund? :)