Buna! Sportul nu are nicio influenta asupra menstruatiei, din contra - are numai beneficii asupra intreg organismului!
Dar Kangoo Jumps pot practica in acele zile?
Cu siguranta! Eu mergeam si in prima zi a menstruatiei si nu aveam niciun fel de problema! Din contra chiar nu m-ai am acele dureri ingrozitoare de burta si de spate! Chiar iti recomand cu incredere KANGOO JUMPS!
Multumesc mult :*
Npc...daca mai ai intrebari iti raspund cu drag...
Nu te afecteaza cu nimic, doar ca alergand la sport, la unele fete durerea menstruala se sporeste si devine usor insuportabila.Asa ca ele prefera sa nu mai alege pentru ca durerea sa nu fie atat de mare si sa o poata suporta.
Intr-un fel sau altul, e ok. De ce? Pentru ca miscarile usoare, exercitiile de incalzire amelioreaza durerile abdominale. Pe cealalta parte, nu e bine sa faci ora de sport pentru ca te supui unui efort prea mare.
Din cate stiu eu, nu are nicio legatura.NOI,fetele nu facem sportul doar ca sa nu ne patam sau sa ne doara burta.
Fetele evita sa faca sport in perioada menstruatiei deoarece se spune ca fac prea mult efort ceea ce cauzeaza o sangerare mai mare, iar unele se tem de micile "accidente" care pot aparea si care vor arata ca sunt in aceasta perioada delicata.Pe de alta parte e bine sa faci sportul deoarece amelioreaza durerea.Cel mai bine e sa faci urmatoarele exercitii:
-alergare usoara
-Mers pe jos
-Exercitii de aerobic
-Inot
Femeile din ziua de azi se tem de fapt ca sa faca
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: