| IForgotMyNameAgain a întrebat:

De ce fetele evita sa faca sport atunci cand au menstruatie? Poate fi periculos, adica te afecteaza intr-un fel? Sau nu are nicio legatura?

Răspuns Câştigător
| Alexaandreea a răspuns:

Buna! Sportul nu are nicio influenta asupra menstruatiei, din contra - are numai beneficii asupra intreg organismului!

9 răspunsuri:
| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Intr-un fel sau altul, e ok. De ce? Pentru ca miscarile usoare, exercitiile de incalzire amelioreaza durerile abdominale. Pe cealalta parte, nu e bine sa faci ora de sport pentru ca te supui unui efort prea mare. happy

| rememberme24 a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic, doar ca alergand la sport, la unele fete durerea menstruala se sporeste si devine usor insuportabila.Asa ca ele prefera sa nu mai alege pentru ca durerea sa nu fie atat de mare si sa o poata suporta.

| MyImaginatyon a răspuns:

Fetele evita sa faca sport in perioada menstruatiei deoarece se spune ca fac prea mult efort ceea ce cauzeaza o sangerare mai mare, iar unele se tem de micile "accidente" care pot aparea si care vor arata ca sunt in aceasta perioada delicata.Pe de alta parte e bine sa faci sportul deoarece amelioreaza durerea.Cel mai bine e sa faci urmatoarele exercitii:
-alergare usoara
-Mers pe jos
-Exercitii de aerobic
-Inot
Femeile din ziua de azi se tem de fapt ca sa faca

| IForgotMyNameAgain explică (pentru Alexaandreea):

Dar Kangoo Jumps pot practica in acele zile?

| Alexaandreea a răspuns (pentru IForgotMyNameAgain):

Cu siguranta! Eu mergeam si in prima zi a menstruatiei si nu aveam niciun fel de problema! Din contra chiar nu m-ai am acele dureri ingrozitoare de burta si de spate! Chiar iti recomand cu incredere KANGOO JUMPS!

| IForgotMyNameAgain explică (pentru Alexaandreea):

Multumesc mult :*

| Otylayall a răspuns:

Din cate stiu eu, nu are nicio legatura.NOI,fetele nu facem sportul doar ca sa nu ne patam sau sa ne doara burta. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece se poate intampla sa sufere o hemoragie sau pur si simplu nu vor sa se pateze-in plus au si o scuza pentru a nu participa activ la ora happy.
Miscarile usoare nu afecteaza in nici un fel!

| Alexaandreea a răspuns (pentru IForgotMyNameAgain):

Npc...daca mai ai intrebari iti raspund cu drag... kiss

Întrebări similare