| Tudur2000 a întrebat:

Buna de o luna fac cate 105-120 de flotari cu sprijin pe genunchi zilnic si se vede ceva la piept,triceps si deltoid. Dar bicepsul..., de 2 zile fac 250-300 exercitii cu gantera de 2 kg o sa se vada cv? Trebuie sa fac pauza cate o zi? PS: Am 16 ani, 47 de kg, 1, 70 inaltime

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Din nou antrenament de copil mic...

1. mushcii se dezvolta in zilele de pauza, deci clar NU zilnic

2. muschii se lucreaza 1 grupa / saptamana si cu greutati din ce in ce mai mari ( NU mai multe repetari )

3. Se fac MAXIM 10 repetari. poti peste, maresti greutatea folosita.

Chestii de genul 250-300 de exercitii = balarie de copil mic.

De ce nu te duci la sala, sa inveti sa te antrenezi?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Cosmin86):

Right.

| Nickname1890 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

+1! dar flotari din genunchi? De ce cu sprijin pe genunchi?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Nickname1890):

Nu prea am auzit de flotari de genu,

| Nickname1890 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Este o varianta mai usoara, in special pentru fete sau incepatori. arata cam asa: https://www.youtube.com/watch?v=I8PfgbmtmKs

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Nickname1890):

Nu sunt cu sportullaughing Doar la rugby ma pricep.

10 răspunsuri:
| Tudur2000 explică:

Pot face flotari normale, diamant, cate 50/zi. Nu ii problema.Dar doar 10 repetări? Si pauza de cate zile?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Tudur2000):

10 repetari CU GREUTATE ADITIONALA.

Gen eu pot sa fac peste 10 tractiuni, asa ca leg discuri de mine cand fac tractiuni ( 20-30 kg ) ca sa raman sub 10 repetari. Asa se face masa musculara.

Si din nou. DE CE "pe zi"? Vrei sa spui PE SAPTAMANA. Muscii NU SE LUCREAZA ZILNIC.

| Tudur2000 explică:

Si Cosmin spune un program saptamanal pentru fiecare grupa muschi te rog..am bicicleta de fitness acasa daca fac 7-8 kilometri ma ajuta la picioare?

| Tudur2000 explică:

Cosmin recomanda-mi un program saptamanal si uita-te si la a doua intrebare

| Tudur2000 explică:

Si incerc sa mananc si sanatos (oua, lapte, carne rosie, peste, etc.)cu proteine, dar nu in exces