4 ore pe saptamana ti se pare sever? Pai eu cind faceam vreo 10 antrenamente de vreo 3 ore in medie, uneori un anternament la juniori inceput pe la 5 se prelungea la seniori pina pe la 10:30 seara, cum eram? Spartani?
N-are treaba, si fetele de la noi de la club faceau antrenamente de le sareau capacele. Bine, era vorba de volei si de prima parte a anilor '90, acum mai toti se asteapta sa pice para malaiata fara munca, inclusiv in sport. Nu zic ca e vina ei, ci pur si simplu... alte vremi, alte vremuri.
Nu e problema mea ce antrenamente faceai tu, cat de severe erau, insa pentru mine pana si aceste antrenamente de 2 ore conteaza ceva, nu imi pasa ce faceau fetele de la voi de la club, si da, sunt alte vremuri, eu am cerut o parere si un sfat, nu vreau sa citesc amintirile voastre din copilarie.
@Beatriceeeeeeee: Lol, ce te aprinzi asa? Nu era vorba de conteaza, era vorba ca ai zis "destul de sever" cind de fapt e super-lejer.
Nu ma aprind, stai calm, dar chiar nu-mi pasa, si eu am cerut doar o parere, n-am de unde sa-mi dau seama cat de lejer e fiindca pana acum n-am avut antrenamente mai avansate decat acestea, de asta am folosit ''sever'', fiindca e maximul pe care eu l-am atins pana acum.
A fi pivot trebuie să ai o înălţime mai mare decât celelalte fete din echipă. Cu siguranţă te-ar accepta, pentru că acolo creşti! Nu trebuie să vi neapărat cu o înălţime anume. Vei creşte pe parcursul antrenamentelor.
Am 1,60. nu sunt cea mai inalta, dimpotriva! De asta mi-e frica ..majoritatea au 1, 70-1, 80. doar ca antrenoarea mi-a explicat ca am alte calitati care ma pun in avantaj, si sunt putin speriata. Oricum, multumesc pentru sfat!
Poi daca esti talentat si iti place acest sport iti recomand sa te duci.Nu conteaza mereu inaltimea dar daca esti talentat te accept incercarea moarte n-are
Cipi1212 întreabă: