Poi daca esti talentat si iti place acest sport iti recomand sa te duci.Nu conteaza mereu inaltimea dar daca esti talentat te accept incercarea moarte n-are
4 ore pe saptamana ti se pare sever? Pai eu cind faceam vreo 10 antrenamente de vreo 3 ore in medie, uneori un anternament la juniori inceput pe la 5 se prelungea la seniori pina pe la 10:30 seara, cum eram? Spartani?
Nu e problema mea ce antrenamente faceai tu, cat de severe erau, insa pentru mine pana si aceste antrenamente de 2 ore conteaza ceva, nu imi pasa ce faceau fetele de la voi de la club, si da, sunt alte vremuri, eu am cerut o parere si un sfat, nu vreau sa citesc amintirile voastre din copilarie.
@Beatriceeeeeeee: Lol, ce te aprinzi asa? Nu era vorba de conteaza, era vorba ca ai zis "destul de sever" cind de fapt e super-lejer.
A fi pivot trebuie să ai o înălţime mai mare decât celelalte fete din echipă. Cu siguranţă te-ar accepta, pentru că acolo creşti! Nu trebuie să vi neapărat cu o înălţime anume. Vei creşte pe parcursul antrenamentelor.
Nu ma aprind, stai calm, dar chiar nu-mi pasa, si eu am cerut doar o parere, n-am de unde sa-mi dau seama cat de lejer e fiindca pana acum n-am avut antrenamente mai avansate decat acestea, de asta am folosit ''sever'', fiindca e maximul pe care eu l-am atins pana acum.
Am 1,60. nu sunt cea mai inalta, dimpotriva! De asta mi-e frica ..majoritatea au 1, 70-1, 80. doar ca antrenoarea mi-a explicat ca am alte calitati care ma pun in avantaj, si sunt putin speriata. Oricum, multumesc pentru sfat!
Cipi1212 întreabă: