Incearca genoflexiunile.(P. S. Daca doresti rezultate trebuie sa le executi corect.)
Toate exercitiile care "pun in functiune" muschii fesieri SI restul
Abdomenele sunt cele mai recomandate dar poti cauta pe Google sau pe Magazin Play aplicatii cu exercitii
SI la timp depinde cate SI Ce fel de exercitii faci, cum le combini, cat timp le faci pe zi SI cate zile etc.
Pe bune acum? Aplicatii pentru orice mai Marie? Bineinteles ca genoflexiunile sunt cele mai benefice pentru un fund sexy! La faza cu repede..mhm, nu stiu ce sa spun domnisoara! Necesita timp, rabdare si pasiune!
N.ai auzit de aplicatii cu programe de exercitii? SI eu am una. Daca faci 2 zile cate 5 minute SI dupa mai faci din an in Pasti logic ca le faci degeaba
Ba am auzit...dar raman perplex cand va aud! Chiar avem nevoie de o aplicatie pentru orice? De ce nu exista o aplicatie sa-mi zica si cand sa ma duc la baie?
Frate....aia iti da idei SI.ti explica cum sa faci anumite exercitii
Daca Tu ai antrenor personal care sa te duca la baie bravo ai un like
Ideea e ca trebuie sa inveti singur...din greseli! Asta e cea mai buna metoda de a invata..nu poti lasa o aplicatie sa faca toate lucrurile din viata ta! Ce rost ar mai avea toate? Ce satisfactie ai mai avea?
Cu placere! Te avertizez, fii pregatita sa primesti comentarii rautacioase si fel si fel de complimente atunci cand o sa te prezinti cu '''noul tau fund perfect''
SI eu daca nu stiu Ce exercitii sa fac pentru fund fac flotari pana imi Dau seama CA e gresit SI o iau pe ghicite pana gasesc ceva bun
Nu o sa am asa ceva vreodata doar incerc sa il fac sa nu mai fie asa pleostit
Pleostit? Mor aici de ras ))))))))) Sunt sigur ca ai putea sa ajungi la rezultate remarcabile daca ai vointa...si ca fundul tau e perfect oricum ar fi
Parca e triunghi
Incerc sa fac ce pot sa arate ca un fund normal
Sa-mi spui cand mai ai nelamuriri cu exercitiile, sau orice alte curiozitati Iti stau la dispozitie in domeniul asta
Îți recomand să te duci la sală, că fără să adaugi greutăți nu ai să ajungi foarte departe. Cele mai bune exerciții sunt cele de tipul genoflexiunilor și al fandărilor, găsești câteva programe pe internet care sunt okay dar cum am spus, te sfătuiesc să te duci la sală.
Oricum, contează mult și alimentația aici. Mult succes!