Serious Mass nu sunt proteine, e un gainer. Contine 50 grame proteine si 250 grame carbo.
Iei dupa antrenament si seara inainte de culcare.
Si in zilele de pauza.
Si va rog sa-mi raspundeti daca este nevoie sa iau si in zilele in care nu fac sala daca este nevoie care este doza?
Inainte de culcare sau dimineata si inainte de culcare.
Dar vezi sa il iei corect, o cutie de 2.7 kg are doar 8 serviri. Nu lua mai putin sa iti ajunga mai mult timp, important e sa il iei corect.
Oricum, eu nu iau gainere prefer sa iau carbohidratii din alimentatie si mai bine cumpar un supliment proteic decat carbo, care ii iei usor din alimentatie.
Depinde de produs, eu nu cumpar gainere, doar proteine.
100% Whey gold standard cu aroma de ciocolata de exemplu e o aroma destul de buna, doar ca nu se simte gustul ala puternic de ciocolata, se incadreaza mai mult spre cacao.
Peste 2 saptamani o sa mai iau o cutie de 100 whey gold cu aroma cookies&cream, am auzit ca e buna. Incearca-le tu, doar asa vezi care iti place mai mult.
Omg asta are o idee despre suplimente saracul, dar e pe langa.
fii atent aici, ndc are o idee, dar nu ce iti trebuie tie. daca iei izolate proteice la inaltimea si greutatea ta NU FACI NIMIC.
baga serios mass, dar nu cat zice pe el, 400g pe zi e prea mult. bazeaza-te pe lmancare, ia decat 200 din supliment. ia 100 dupa sala, 100 intre 2 mese. noaptea iti trebuie proteine cu absorbtie lenta, nu carbohidrati. daca faci sala dimineata, iei dupa sala si al2lea intre dejun si cina.
in zilele de pauza INTRE MESE, nu dimineata, nu seara. pastreaza gainerul pana pe la 72-75 kg, atunci sa treci pe izolate
Bai, in loc sa il freci la icre si sa il bagi in ceata, te rog eu abtine-te de la comentarii. hai sa iti explic si de ce zic asta:
1. el la inaltimea si greutatea aia are nevoie de gainer, nu de izolate/concentrate.
2. carbohidratii seara sunt o porcarie, gainerul se ia dupa antrenament, si intre alte 2 mese ale zilei, sau in zilele de pauza doar intre mese. seara se iau proteine cu absorbtie lenta, sa hranesti corpul pe parcusul noptii. daca mananci carbo, ii dai stomacului prea mult de digerat dintr-o data si o sa ai un somn nelinistit.
3. gainerele daca le iei cum zice pe ele te faci rotund, se iau mai putin. ideea e sa iti completeze alimentatia, nu sa fie 50% din ea. daca mananca 800 grame pe zi de porcarie de aia, nu ii ramane loc in stomac sa manance ce trebuie. 200 g gainer pe zi este de ajuns sa treaca peste monopolul de a nu putea creste natural. (sa ii ofere acei 300-500kcal peste nivelul lui de intretinere).
4. nu te apuca sa dai sfaturi dupa ureche ca asa ai auzit tu, daca nu stii nutritie si utilitatea nutrientilor in corp, nu mai raspunde. tu ce crezi ca face el cu un izolat proteic? muschi pe oase? trebuie mai intai sa aiba tesut, si pe baza acestuia sa contruiasca. tu acum i-ai zis ceva de genul "incepi casa cu parterul, nu ai nevoie de fundatie" si cand bate vantul ramane fara casa.