Continua sa mananci in felul asta, ciorbele sunt foarte bune, mai ales daca contin si carne.contin legume, legumele au vitamine, iar carnea proteine.
Pai cu 2 ore minim inainte de a te duce la sala nu manca nimic si dupa sala o ora o ora jumate tot nu manca nimic. Ciorbe nu sunt rele. doar ca sa nu mananci de 3 ori pe zi ciorba... Doar deamiaza merge. Dar asa sa mananci cașuri etc. ( daca vrei sa slabesti )
Buna, zamurile sunt foarte bune si nu vad de ce ar trebui sa le schimbi, dar daca in meniul tau intra si slanina, carnatii sau ceva de genul asta nu mai e atat de perfect.
Pai cu 2 ore minim inainte de a te duce la sala nu manca nimic si dupa sala o ora o ora jumate tot nu manca nimic. Ciorbe nu sunt rele. doar ca sa nu mananci de 3 ori pe zi ciorba... Doar deamiaza merge. Dar asa sa mananci cașuri etc. ( daca vrei sa slabesti )
Altii dau o caruta de bani pe mancarea bio, sanatoasa--- tu o ai gratis si vrei s-o schimbi!?!
Important este sa mananci de 3 ori pe zi, cu gustari usoare intre[iaurt; fructe; legume] iar aceste mancaruri mai taranesti sa nu le mananci atat de des. incearca sa iti echilibrezi meniul
Ba copile de ce imi copiezi raspunsul meu? Se vede normal ca eu am raspuns la 19 :20 tu la 19 : 31 copil disperat!
Fiecare e unic in felu lui.Eu zic sa vb cu un preparator pentr-u asta.iti poate recomanda ce sa ei in functie de inaltime, greutate, etc.
Ba iditiolor baiatu asta face sala nu freaca menta ca si voi, el are nevoie de o cantntate dubla de proteine si carbohidrati, de unde dracu sa le ia din supe. Daca vrei sa faci sala mananca de 5 ori pe zi mese consistente(carne, oua, branza, lapte)mai merge si o ciorba din cand in cand dar nu tot timpul.Ai grija cum te antrenezi si mai ales la odihna.
Okay! mesri de raspun cred ca e cel mai bun dar mam grabit sa dau funda, eu asta asteptam ca nu gaesti in ciorbe atitea proteine necesare pentru a face sala
Bro... cu ciorbe, poti sa te apuci de gimnastica, nu de sala
Ce sfaturi de copil mic dai si tu.
n-ai nicio treaba cu sala, nu?
Cipi1212 întreabă: