| Aaa13579 a întrebat:

Buna.
Nu sunt prea obisnuita cu sportul dar incerc zilnic cate ceva.
De ce nu am energie si de ce daca depun mult efort mi se face ameteala?

De exemplu am alergat 3-4 minute fara oprire si cand m-am oprit intr-adevar eram obosita dar nici pe picioare nu ma puteam tinea.

Uneori consider ca poate e si vina greutatii mele (am 58-60kg si 18 ani).

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pai daca tu faci sport din an in Paști, da, corpul se simte amenințat de stresul pe care îl provoci in corp.
Daca introduci sportul gradual, o să îți fie mai ok sa te miști.
Bafta!

| TimberWolf a răspuns:

Posibil sa ai vreo anemie, cine stie. Ideea e ca daca n-ai facut sport niciodata e normal sa fie mai greu dar nu atat de greu ca la tine.
Ce inaltime ai la greutatea aia?

| Aaa13579 explică (pentru TimberWolf):

1.70 inaltimea

| TimberWolf a răspuns (pentru Aaa13579):

Fa zilnic cate putin sport, daca poti fa dimineata la trezire, genuflexiuni, flotari, cate poti tu, nu conteaza numarul important este sa le faci 100% corect.
Asta pana prinzi rezistenta fizica, dupa poti sa incepi sa si alergi.

| Cipi1212 a răspuns:

Bună, Eu am rezistență la alergat timp de 7 minute. Dar la început alergam 4 minute, făceam pauză timp de 5 minute dacă nu greșesc apoi alergam încă 3 minute. Așa poți face și tu. E adevărat că am slăbit bine. Probabil că la 58-60 kg ești suplă. Dar poți încerca să vezi dacă poți câștiga rezistență la alergat.

| Koba12345 a răspuns:

Ce spui u e normal, asa sunt toti incepatorii care au dus o viata sedementara inainte, si majoritatea abandoneaza sportul din acest motiv. Incearca plimbatul dar distance lungi 10-20 km

| elennaionela14 a răspuns:

Nu e vina greutatii tale.
E prea dintr-o data.
Fa lucrurile treptat.
Gen alearga un minut apoi un minut plimbare
Maine alearga 2 minute apoi 2 minute plimbare
Fa 2 abdomene 2 flotari
Maine faci 3 abdomene 3 flotari si tot asa
Faci atat cat poti dar nu te forta.
Excesul este daunator in orice.

| Tiberiu0123 a răspuns:

Sunt băiatul care ti-a spus sa imi accepti add, aparent nu merge sa dai mesaj ca e cu junior, imi poți lasa un discord numele sau dacă nu ai fa-ti un cont de discord, a da aleargă mai des, corpul tău nu este obișnuit cu sportul pentru ca nu ai făcut, la 58 de kg trebuia sa alergi 2 km