Sa sari de mai multe ori. Dacă nu poți asta e, probabil esti prea mic ca sa poti sări atata.
Stii zicala aia cu ingrasatul porcului in ajun? Nu merge si la saritu in lungime. maxim poti sa faci febra musculara si eventual o intindere si sa nu mai poti sari maine deloc.
Stiu, mersi de sfat dar numai ce am aflat de proba si chiar voiam sa ma pregatesc
Dupa cum au zis si ceilalti, este cam greu sa obtii 180 de azi pe maine. Tot ce poti sa faci e eventual sa mai adaugi 10-15 centimetrii. Si totul tine de tehnica. In loc de a exersa in continuu saltul, ce iti sugerez este sa exersezi inceputul. Indoi genunchii, dar sa nu fie un unghi mai mic de 90 de grade, deoarece dupa o sa folosesti mai mult forta fizica decat cea elastica. Te apleci putin, iti tragi mainile in spate. Cand te pregatesti de salt, iti extinzi picioarele, te folosesti si de gambe, iar mainile le folosesti ca sa iti creezi avant pe diagonala. Ca sa mai obtii putina distanta in salt, poti sa iti intinzi putin picioarele in fata inainte sa aterizezi, ai grija doar sa nu pierzi echilibrul. Poate nu am explicat destul de bine, dar ce poti sa faci e sa cauti pe Youtube "Precision jumps", sunt in mare acelasi lucru. Sper ca ajuta. Si data viitoare, exerseaza in continuu, nu doar de pe o zi pe alta.
Mersi de sfat. Numai ce am aflat si na, nu an avut mult timp liber. Si da, raspunsul asta e castigator.
Cipi1212 întreabă: