Decat sa alergi de doua ori pe zi, mai bine alergi o data pe zi si mai mult timp
Da, e vorba si de genetica, sunt fibre lungi de rezistenta si fibre scurte de explozie, depinde in ce procent le ai. Dar poti face cateva lucruri sa iti imbunatatesti viteza. Ca antrenament, iti recomand sa faci scari. Te duci la un stadion sau intr-un parc si incepi sa faci scari, urci cate una, dupa care cate 2, dupa care cate una cu ambele picioare, dupa care cate 2 cu ambele picioare si repeti in cateva serii. Evident, pentru a evita sa faci intinderi, incalzeste inainte sa te apuci toate grupele de muschi si baga magneziu. In momentul in care alergi, incearca sa scoti aerul afara la fiecare pas pe care il faci(in felul asta va intra alt aer cu oxigen care intretine arderea la muschi), tine cadenta cu mainile(daca incerci sa misti mainile cat mai repede pe langa tine, se vor misca si picioarele putin mai repede), inainte sa alergi nu manca foarte mult, dar poti manca un baton proteic si in functie de cum stai cu tensiunea, poti bea o cafea. Imbraca-te in ceva lejer, niste pantaloni scurti lejeri care sa nu te incomodeze in niciun fel cand alergi. Inca ceva important, te opresti doar la linia de finish, am vazut ca multi cand alearga, incep sa reduca viteza inainte de linia de finish, de frica sa nu intre intr-un gard de sarma care de obicei e in spatele liniei Tu cand termini, trebuie sa ai viteza ta maxima. Sper ca te-am ajutat
E supliment pentru sportivi.
Pe asta il foloseam eu cand ma antrenam pentru nationale:
https://proteinhouse.ro/bsn-no-xplode-pre-workout-igniter-1-kg
Da, eu ziceam de magneziu doar pentru a evita crampe/intinderi musculare