| FitMonkey a întrebat:

Buna practic fitness si as vrea sa incerc sa beau oua crude. as vrea sa stiu cat ma ajuta? am auzit ca nu e bine sa beau mult ca nu e bine la ficat. unii mi-au zis sa il amestec cu lapte si o lingura de zahar. astept sugestii cat sa beau pe zi? cum? si cat timp. multumesc anticipat

9 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu bea oua crude ca risti salmonela. daca le fierbi diferenta de nutrienti dupa fierbere e insesizabila, si nu ti se face nici greata, si prin fierbere scapi de orice bacterii/virusi ce ar putea avea; in fond ouale sunt bune ca au proteina pura (albusul), deci oricum il gatesti e acelasi lucru, doar cantitatea difera (daca il prajesti pierzi mai multi nutrienti, si poti adauga 1 albus in plus, dar diferenta e prea mica). alege modul tau preferat de gatit, nu crud. eu prefer oua facute omleta din 2 galbenusuri si 4 albusuri, niste marar, patrunjel. poti adauga si branza/bacon, doar ca prajeala multa nu e buna happy, dar tot mai buna decat crud

| FitMonkey explică:

Da, sala zilnic pentru masa. multumesc pentru commenurile de pana acum

| Cosmin86 a răspuns (pentru FitMonkey):

Sala zilnic pentru progrese stupide poate. Muschii cresc in zilele de odihna, daca nu acorzi odihna suficienta => te dezvolti mult mai lent.

greseli tipice de incepatori.

| 789456123 a răspuns:

Sal, fratele meu zilnic bea lapte cu oua, isi pune 0.5 l lapte 3/4 galbenusuri nu si albusul si niste miere.

| Cosmin86 a răspuns (pentru 789456123):

De ce? laughing

| 789456123 a răspuns (pentru Cosmin86):

El face sala zilnic si spune ca ii da energie, ca e bun pentru organismul lui.

Sala zilnic? pentru masa musculara?

Sala zilnic = greseli tipice de incepator laughing

| 789456123 a răspuns:

Fratele meu a practicar 10 ani boxul acum e agent interventii.