| HaKa93 a întrebat:

Buna seara tuturor.
O intrebare pentru cei care isi pun corpul in miscare si au auzit de programul Insanity.
A incercat cineva pana acum sa treaca prin el? Si daca da, se vad ceva rezultate? Adica se merita sa fac efortul de 2 luni sa il incerc?
Astept va rog niste raspunsuri.
Multumesc mult

7 răspunsuri:
| Mădălllinna a răspuns:

Am cateva cunostinte care au facut acest program de exercitii si intr-adevar chiar se vad rezultate happy Este un program cu adevarat "fantastic" ce promite o schimbare uriasa in doua luni, dar tine mult si de tine. Totul este sa vrei, sa ai ambitia maxima pentru asa ceva. Bafta Maxima happy

| Cosmin86 a răspuns:

Orice program care te solicita pana la epuizare e bun. Nu conteaza daca e insanity sau altul.

Eu personal nu am copiat niciodata programe, mi-am facut propriile programe si am slabit 18 kg.

important e sa te solicite ( si sa mananci ce trebuie evident ).

| HaKa93 explică (pentru Cosmin86):

As fi foarte interesat de programul tau, dar vreau sa stiu cum e si cu alimentatia?
de exemplu intr-una din zile ce faceai si ce mancai?

| Cosmin86 a răspuns (pentru HaKa93):

Exact ce spuneam, ca nu e bine sa copiezi un program, si fix asta vrei sa faci laughing

programul meu era simplu :

1. alimentatie : doar alimente neprocesate. Gen carne macra ( la cuptor, fiarta, pe gratar ), legume, fructe, peste, lactate.

Din toate intr-o zi. Mereu ma gandeam "ce fructe am mancat azi, ce tip de peste am mancat azi, ce tip de carne mananc azi, ce tip de salata mananc azi, ce tip de verdeturi mananc azi, etc. ". Cam 4-5 mese pe zi.

2. sport, sala + cardio. Acum in loc de sala fac street workout. Cardio fac doar 1 zi pe saptamana, si consta in general in alergat sau inot. De 3-4 ori pe saptamana, depinde de timp, unele saptamani deloc, altele zilnic. Dar in general de 3-4 ori.

| RAY a răspuns:

Salut,l-am incercat de 3 sapptamani toata lumea imi spune ca am slabit, totusi este greu, cel mai greu program de sport pus vreodata pe dvd nu are rivial sincer nu ai nevoie de nimic decat de corpul tau si addidasi desigur si apa, prosop ca o sa transpiri asa mult ca nu o sasi vina sa crezi
pauzele prea dese, daca nu te rupi, rezultatele vin pe masura munci tale daca nu te rupi nu poti avea rezultate inainte de asta uitate la cateva documentare http://www.youtube.com/watch?v=fAU_sqHGiYw
http://www.youtube.com/user/DocumentaryWorId/videos

desigur ai nevoie si de o dieta 50 la suta dieta 50 la suta sport practic manci de cat ai nevoie nu ma mult 2500 de calori adica 250 de grame depinde de greutte si inaltime desigur, in mod clar o sa slabesti 4 milioane de dvd urii sau vandt isi dai seama ca da rezultate facut dimineata desigur

Răspuns utilizator avertizat
| HaKa93 explică (pentru deundecumpar):

Aici nu ai inteles bine. nu am zis ca nu sunt dispus sa fac efort pentru ca sunt obisnuit, am practicat handbalul 12 ani iar de un an de cand m-am lasat caut ceva care sa inlocuiasca activitatea fizica.