| babydolldeea a întrebat:

strict la subiect: am alergat pentru o saptamana pentru prima oara ( nu am alergat chiar zilnic in acea saptamana), dupa acea saptamana m-au durut picioarele. am luat o saptamana pauza, zicand ca poate imi va trece durerea. acum este a2a saptamana de pauza si daca incerc sa maresc pasul cand trec strada sau ceva... nu pot, pur si simplu ma dor picioarele in partea de jos din fata ( nu stiu cum se numeste). niste pareri? ar trece durerea daca as continua sa alerg? sau sa fac intinderi sau ceva?

8 răspunsuri:
| oPrajitura a răspuns:

E febra muscularahappy Daca depui putin effort nu te va mai durea asa de tare. Daca pe tine chiar te doare asa de tare s-ar pute sa fi facut intindere la muschiul gambei, daca durerea continua pune niste BenGay (sau BenGey nu-s sigura cum se numeste), dar cel mai probabil e doar febra musculara.

| annna69 a răspuns:

Ai facut febra musculara..incearca o crema sau inca putina alergare

| TheLegend1997 a răspuns:

E o simpla febra muculara.dar te poti da cu crema. si daca tot te doare poti sa te duci sa te vada un medic.

| Eagle_Alexandru_1997 a răspuns:

Dupa ce faci efort (alergare, flotari etc.) e recomandat sa iei o lingura de zahar... sper ca te-am ajutat big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Febra musculară trebuia să cedeze de ceva timp, mergi până la medicul de familie, cel mai bine.
Pa, pa.

| purplepanther a răspuns:

Buna! da mi s-a intamplat si mie am alergat intr-o zi 10 km pe autostrada si dimineata cand am vrut sa ma ridic am cazut jos pur si simplu.m-a durut mult timp, si nu cred ca ai intindere doar o durere insa daca alergi in fiecare zi in jur de doi km la inceput nu o sa mai ai dureri.si chiar daca ai inca febra musculara tot alergand muschii se invata si nu o sa mai ai probleme doar sa nu te fortezi foarte mult.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Nu alerga mult dintr-o data alearga si tu cam asa
luni 10 minute
marti 15 minute
miercuri pauza
joi 20 de minute
vineri 25 de minute
sambata 20 de minute
si tot asa nu te rupe
a doua saptamana incepi cu 20 de minute in sus pana la 35 de minute