anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, sunt Roberto.As vrea să imi spun of-ul.Am 14 ani.Joc fotbal cam de la 7 ani.Am jucat la multe echipe de juniori da nu prea am stat la ele.Acum aș vrea să fac un pas mare.Sa urmez o academie de fotbal care să ma faca profesionist.Credeti-ma stiu ce pot.Si am și ambiție. Problema e că aș avea de ales intre 2 cluburi.Ac milan academy Craiova si Academia Gică Hagi.Eu sunt din Focșani.La Craiova am sunat si mi s-a spus ca pot merge că încă sunt tânăr dar să știu că pot.La Hagi mi-au spus ca nu pot veni că sunt prea mare.Dar pot veni cu transfer. Oare de la liceul Sportiv din Focșani nu ma pot transfera la ei? A și la Milan Craiova exista cazare și școala ca nu cunosc pe nimeni in Craiova. Multumesc

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai întâi învață să scrii corect!

| GigelFentosu a răspuns (pentru gabicoo):

Mda să mă scuzi că nu am scris corect? Dar am scris-o pe fugă. Dacă mă poți ajuta cu întrebarea mea aș fi foarte recunoscător?

| Zuzu1991 a răspuns:

"acum 51 minute | GigelFentosu a întrebat:
Bună sunt Roberto."

m-ai pierdut, deci esti Roberto sau Gigel?

| GigelFentosu a răspuns (pentru Zuzu1991):

E nume la vrăjeală. Acum for real mă poate ajuta cineva cu intrebarea mea.Si nu cu toate detaliile astea care dau cu virgulă Vă Rog?

| NakedWarrior a răspuns:

Mai bine te duci in alta tara si faci academie. La cum arata fotbalul romanesc si la ce rebuturi ies de aici mai bine stai acasa.

| GigelFentosu a răspuns (pentru NakedWarrior):

Da fra stiu da nu pot merge într-o țară străină fără să cunosc pe nimeni.

| NakedWarrior a răspuns (pentru GigelFentosu):

Nu stiu man, cati jucatori profi de fotbal crezi ca stau pe TPU? Suna la Craiova si vezi daca au cazare, daca au burse. Sau mergi la un liceu din Craiova si stai la camin, mergi la academie dupa ora sau cand se fac. Daca asta e pasiunea ta suprema vei gasi o metoda, daca nu inseamna ca nu ti-ai dorit destul

| Zuzu1991 a răspuns (pentru GigelFentosu):

Sincer, vrei cai verzi pe pereti, imi pare rau ca iti spun
adica cineva care a fost prin ambele chestii si care le stie pe toate... TPU are multi vizitatori, dar nu chiar asa de multi

totusi, iti doresc succeswinking

| raMLesS a răspuns (pentru gabicoo):

A gresit o cratima si n-a tinut cont de cateva virgule.
Care e problema ta?