| hulkwirine a întrebat:

sunt un baiat de 16 ani 1.79 m si 69 kg! ma antrenez de o jumatate de an acasa la un aparat multifunctional! inainte dupa 1 zi de antrenamente a 2 zi muschii ma dureau adica cresteau! acum chiar dei antrenez nu ma mai dor! nu stiu de ce! poate e din cauza programului ce parere aveti de program! 2 zile ma antrenez si 1ma odhnesc nemaicontind ce zi a saptaminii e!
1 zi -trriceps-pectorali-trapeti-abdomen!
2 zi - biceps-spate-umeri-abdomen!
3 zi odihna!
apoi iar de la inceput 1antrenament 2antrenament 3-odihna

7 răspunsuri:
| Youkillme a răspuns:

Nu e nimic probabil corpul sa deprins ci astfel de exercitii daca nu te dor nu inseamna ca nu se dezvolta! 1

| ◄razvan► a răspuns:

Nu te mai doare pentru ca se poate sa te fi obisnuit cu exercitile si efortul fizic de care e nevoie te-ai gandit? :?

| CezicideRobert a răspuns:

Probabil nu ai lucrat destul Presupun ca toti amatorii de sala stiu ca exercitiul triceps este cel mai eficient si mai rapid ..cum simti ca te frige la triceps in general asa trebuie sa simti si la restul partilor lucrate pentru a tremura muschiul si a isi suprasolicita puterea atunci muschiul stie ca e nevoie de marirea sa ca data viitoare sa faca mai putin efort(Toti oamenii au aceeasi forta insa ea nu este degajata in mod egal la toti oamenii deoarece aceasta este eliminata toata doar in situatii extreme!) sper ca te-am ajutat

| diana26 a răspuns:

Prima data ai facut febra musculcara si dupa aia corpul s-a obisnuit, ce-i asa greu de explicat

| Cosmin86 a răspuns:

2 zi - biceps-spate-umeri-abdomen!

Cum ai tu timp sa le lucrezi pe toate, eu in ziua de spate lucrez DOAR spatele, e o grupa mare care necesita un antrenament intreg, tu CUM mai ai timp sa bagi si biceps si umeri si abdomen?

| JokerV a răspuns (pentru Cosmin86):

O fi sylvester stallone

| hulkwirine explică (pentru Cosmin86):

Tu tormozesti de aceia nu reusesti eu stau cite 4 ore pe zi la antrenament