Daca vrei sa te apuci zic ca ar mai trebui sa pui ceva pe tine.
Regimul alimentar ar tebui schimbat in primul rand. Daca vrei sa faci serios fixeaza-ti un regim alimentar constant(2000~3000 calorii/zi cu efort crescut). Daca vrei sa faci o pauza, regimul terbuie schimbat si el.
NU UITA SA BEI MULTA APA (1% apa pierduta inseamna 10% mai putin randament).
Bafta!
Sala nu se face in fiecare zi, maxim 4 zile pe saptamana, nu te opreste nimeni sa te apuci, daca iti e frica de faza aia cu opritul din crestere poti sta linistit eu am crescut 7 cm de cand m-am apucat de ridicat greutati.
:O:O:Osala la 13 ani, pai vrei sa te cocosezi de mic, eu iti zic sa nu te duci pana la 18 ani...
Poti sa te apuci, dar nu e neaparat sa mergi in fiecare zi. Poti sa mergi de 2-3 ori pe saptamana.
Salut,
Nu te apuca de sala la 13 ani! Fa un sport, ai de unde alege: arte martiale, unul din multitudinea de sporturi cu migea etc.
Pentru piese si accesorii gsm la cele mai mici preturi intra pe www.magazingsm.ro
Eu unu iti recomand sa faci sala zilnic, dar in fiecare zii altceva, asa nu stai mult la sala si lucrezi bine, ex luni pectorali +deltoizi si iti "incalzesti" bicepsi si ce muschi vrei, nu o sa te cocosezi, daca executi corect si o sa arati perfect, o sa si cresti, daca nu faci genoflexiuni cu haltera. scuze gramatica, scriu de pe telefon
Sala zilnic? nici profesionistii nu fac sala zilnic ( decat aia care isi injecteaza steroizi ), termina cu sfaturi de copii mici, muschiul are nevoie de mai multe zile sa se refaca complet.
cel mai eficient program = o grupa pe saptamana, asa progresezi mult mai repede decat unul care face zilnic