Eu iti recomand inotul cu antrenor, de 3-4 ori pe saptamana, daca nu se poate, atunci continua cu flotarile si abdomenele si vei observa schimbarile. 3 zile e putin, trebuie sa te auto-motivezi, si sa faci flotari si abdomene zilnice tot anul, si in continuare, ar trebui sa le faci din obisnuinta.succes!
Sustii gresit. Tu faci cadio, care e altceva. Cand faci exercitii care lucreaza muschii, cu serii si repetari, pana la epuizare, ai nevoie de 48 de ore sa se refaca muschiul respectiv, altfel faci supra-antrenament.
Un muschi are nevoie de 48 de ore sa se refaca si in timpul ala creste, daca lucrezi muschii zilnic, ei cand mai cresc?
Nu, un muschi are nevoie de 48 de ore sa se refaca. Si tine cont de implicare grupelor in alte grupe, de genul : tricepsul participa la exercitile pentru piept, bicepsul la cele pentru spate, etc. Daca azi ai facut piept, 48 de ore nu faci nici piept si nici triceps ( poti face picioare, abdomen, etc. )
Pai eu aveam vreo 60 de kg si 150cm acum jumatate de an. Nu imi placea cum arat asa ca m-am apucat de facut cite 150 de abdomene in fiecare zi si 50 de flotari. iar in jumatate de an am reusit sa slabesc 8 kg si sa ma inalt 10 cm si in plus am un piept format impreuna cu abdomenul si muschii mainii. incearca sa faci in continuare exercitii multe si vei reusi sa te formezi cum vrei tu