Diete gasesti pe internet cate vrei, iar cat despre proteine ar trebui sa stiu ce fel de corp ai adica mezomorf, endomorf, ectomorf.Dar si fara aceste informatii iti pot recomanda 3 dintre cele maibune gainere serious mass, gfx 8, rapid mass + o creatina buna(aceasta fiind la alegere, in functie de buget), iar asta e o combinatie numai buna pentru masa musculara.Succes!
Hei proteina sintetica? eu iti recomand mai bine sa adopti un sti sanatos de viata. Cunosc un culturist care mananca mereu piept de pui si in loc de ulei folosea un spray. Pt. mai multe informatii uitate pe blogul unuia www.cristianmargarit.ro. Chiar da sfaturi bune. in speranta ca ti-am fost de ajutor, te saluta flori!
Mai bin nu lua proteine si fa sala fara proteine, steroizi etc.(ele te fac sa iti creasca masa musculara dar dupa 10 ani toata masa musculara se distruge si muschi se lasa)mai bine fa sala fara sa iei proteine.
Hmm, Ar trebuii sa ai cam 4-5 mese pe zi, care sa contine Proteine si carbohidratii
Proteine(piept de pui,care de curcan, carne de vita,oua,lapte,branza, peste etc)
Carbohidrati(Cartofi(fierti/copti), Orez, Cereale etc)
Dupa antrenament de o jumatate de ora/o ora sa mananci neaparat carbo+protein.=> adica Piept de pui cu orez
Peste cu cartofii fierti/copti
carne de curcan cu orez etc
ai prin ideea
Si inainte de culcare de prefarabil sa bei lapte(contine caseina=> proteine cu absortie lenta)
Cat despre Shake-uri i-a de la o firma calitativa, nu ce ti-a zis Daassh cu Serious mass, gfx8, rapid mass care sunt de proasta calitate+ ca sunt gainere tu ai nevoie de proteine, gainerele contin doar 30% din ele proteine
Poti comanda de aici sunt de calitate: http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/
Bafta:P
Nu fa certati... daca as putea la toti as da funda... dar nu pot oricum multumesc mult despre raspunsuri. Din ce am citit pe internet nu se prea stie multe informatii despre proteine adica ce reactii adverse ar avea si nu ma intereseaza pretul dar as vrea ceva mai putin,, nociv ``. Oricum multumesc la toata lumea!
Scuze, dar oricum eu ma refeream la stil de viata santos? adica ce proteinele sintetice nu sunt sanatoase sau ce? atat timp cat ai o alimentatie boagat in proteine si carbohidrati te odihnesti bine si "muncesti" din greu la sala sunt sanatoase. ca sa ma exprim asa acu fiecare intelege ce vrea. Inca odata scuze
Bai nefericitilor amandoi, eu cred ca va deranjeaza hormonii. Duzzy tot o ti pe a ta, daca am spus sa consume proteina de ex din pieptul de pui inseamna ca am afirmat ca e sanatoasa deci pentru a 2 oara te certi singur.
Cat despre al 2-lea nefericit beleste ochii la ce am scris si daca tu contrazici ca nu exista proteina sintetica nu cred ca ai citit mai mult decat Capra cu trei iezi. Ultimul post aici ca vad ca sunteti copii facuti la betie sincer! bye
Recomand whey protein, gfx depinde de corpu tau.Mai recomand analize la 6 luni
Cipi1212 întreabă: