anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intalnit de-a lungul timpului ideea asta la oameni, cum ca, daca te duci la sala trebuie sa fii MARE. Am un coleg de clasa care face sala de vreo 3 luni jumate. El este ca tip somatic endomorf, adica grasut si este destul de mic de statura (aprox 1.73). De cand s-a dus la sala a lucrat ineficient din punctul meu de vedere pentru ca nici nu a reusit sa dea jos burtica ( care trebuia data jos in aproximativ o luna jumate). In schimb s-a facut mai "mare" datorita acelui "pump". Daca l-ai vedea pe strada si nu ai sti ca face sala ai putea spune cu usurinta ca singurul sport practicat de el este mancarea. Definitie zero, putin pump si brate cilindrice, astea sunt caracteristicile lui. Cu toate astea el crede despre el ca este foarte bine, adica "muschiulos". Il mai apuca flexatu' prin clasa si mi se pare amuzant cand face asta. Am facut cu el un pariu ca pana in vara "o sa i se vada abdomenul si o sa aiba patratele". Ce credeti despre asta?

7 răspunsuri:
| Fizy93 a răspuns:

Depinde de execitiile pe care le face, dar nu mi se pare o inaltime mica 1, 73... mi se pare asa... nici prea mica nici prea mare! Eu zic ca o sa fac patratele la abdomen daca se tine bine de sport mai ales ca e grasut. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| seby4music a răspuns:

Frate si eu am 1.73 la 18 ani sunt scund? :-s eu zic ca daca face exercitile corecte pana la vara nu numai ca o sa slabeasca si o sa ii se vada "patratele-le" dar o sa arate destul de bine la corp.acum depinde de el.

Răspuns utilizator avertizat
| Gest4U a răspuns:

La 1.73 nu e chiar mic de statura. in 3 luni jumatate nu poate avea cine stie ce crestere musculara vizibila. burta nu se poate da jos in 1 luna jumatate. dar in 6 luni da. iar un abdomen bine conturat apare in 8-12 luni daca se tine un regim bine definit fara grasimi, prajeli, paste fainoase, dulciuri etc. si DA daca te duci la sala vei fi MARE. dar asta inseamna multa vointa, ani intregi de antrenament si un regim alimentar adecvat. fara aceste 3 lucruri elementare nu poate exista culturism