| RaulMA a întrebat:

am o intrebare. Eu sunt cel mai rapid din scoala inca de pe a 7a, acum sunt pe a 8 a. Am un sprint foarte bun si mi-l pot tine pe o distanta mai mare in rezistenta, asadar intrebarea mea este. Cand voi mai creste. voi fi foarte rapid sau o sa mi s-e slabeasca? eu joc fotball foarte mult, as avea sanse sa ajung la o echipa mare? Dau Funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Pentru a mentine "forma" trebuie antrenamente zilnice/cantonamente/antreonor bun, cu pauze exact pentru varsta si corpul tau! Aici intra greutate/inaltime /alonja/stare de sanatate/ si nu in ultimul rand acordul parintilor pentru performanta! A alerga foarte repede nu inseamna un fotbalist bun; la acest joc de echipa mai trebuie si o coordonare a mingii buna si un spirit de echipa. Daca alergi repede de ce nu mergi la atletism?

vezi ce a facut Bolt aici:

https://www.youtube.com/watch?v=By1JQFxfLMM

https://www.youtube.com/watch?v=Z7yaGEqrV4E

Poate nu fotbalul e cea mai buna alegere.

PS daca ar fi sa-ti dau un raspuns din punctul meu de vedere orice sport cand il faci cu placere e bun! Am facut scrima vreo 8 ani si cand m-am dus primadata in sala am ziz ca nu-i de mine dar am avut colegi/antrenor care m-au format fizic(muschi/picioare/abdomen)pentru inceput! Apoi dupa 4 ani am inteles ce inseamna SPORTUL DE PERFORMANTA! NU am avut norocul sa fiu un as in arta manurii sabiei(arma din scrima cu care am studiat) dar sunt fericit ca am facut acest sport!

PS trebuie sa-ti spun ca scrima are 3 arme dar fiecare are secretul ei si la fel un alt fel de abordare.Mie personal mi-a placu sabie ca in perioada respectiva citeam "Cei 3 muschetari "de Al Dumas. Floreta e in general pentru fete :D

Alege ce crezi TU si crede-ma ca daca o faci cu pasiune vei reusi :-bd

6 răspunsuri:
| Varsson a răspuns:

O sa ramai tot asa de rapid, pana pe la 29 de ani, poate o sa mai capeti viteza putin, dar cam asa va fi. Da, ai sanse daca muncesti.

| Melcul a răspuns:

Parerea mea ca nu o sa se slabeasca si ai toate sansele sa ajungi un mare sportiv numai sa te ții de antrenamente.

| RaulMA explică (pentru Melcul):

Va multumesc tuturor happy

| Melcul a răspuns (pentru RaulMA):

Si noi iti Multumim.Ma bucur ca am stat de vorba cu un viitor Campion.Succes.winking

| RaulMA explică (pentru Melcul):

Sper happy Si apropo, am sanse sa raman cu viteza pana la batranete? happy

| Melcul a răspuns (pentru RaulMA):

Eu cunosc un nene de 70 de ani din Italia a fost sportiv toata viata si acuma participa si cistiga diferite concursuri de maraton.Viteza probabil ca la un moment dat se va mai incetini cu inaintare virstei dar depinde si de tine.