| MRmariusica a întrebat:

Am o intrebare inlegatura cu fotbalul...Cand joc fotbal am vazut pe uni cand dadeau cu piciorul in minge, mingea zbura sus...si nu erau neaparat la fotbal ete asa. Acum intrebarea este cum fac sa dau cu piciorul in minge ca sa zboare sus? Ca asa mai reusesc sa o fac sa zboare dar nu prea zboara cum as vrea eu. laughing)
Cel care imi da un raspuns bun primeste * FUNDA *

6 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns:

Trebuie sa tragi cu varful, in partea inferioara a mingii, practic s-o lovesti de jos in sus, si asa se inalta.

| gabbyDragutzu a răspuns:

1 Dilema ta este ca tu nu prea sti cu ce parte a piciorului sa lovesti mingeadar ii voi explica. 2Cand pui mingea jos si vrei sa sutezi exista mai multe parti ale piciorului cu care poti lovi mingea depilda daca vrei sa dai mult in aer folofesti ciocul(varful piciorului)si mi exista cu siretul partea laterala a piciorului).Da iti trebuie si un sut puternic de acea daca te apleci si cand lovesti mingea piciorul ramene intr-o parte vei avea un sut mai bun Bafta.

| MRmariusica explică (pentru gabbyDragutzu):

Deci daca dau cu partea laterala imi trebuie in sut puternic, zici? Bun si daca imi trebuie un sut puternic da mi i sfat cum sa dau tare.

| xxDeac7xx a răspuns:

1. Incearca sa acumulezi putina frta in picioare (1-2 sapt 30 genoflectiuni seara si dimineata )
2. In timp ce tragi la poarta tine tot piciorul incordat
3. Pentru a lovi mingea asa cum doresti tu loveste-o cu siretul si pune toata forta in piciorul de sprijin si piciorul cu care tragi!

Bafta sper sa iti fie de folos!

| MRmariusica explică (pentru xxDeac7xx):

O sa incerc, multumesc!

| Rdu_Mihai_1991 a răspuns:

Sall! E simplu.depinde cum vrei sa dai.Eu iti voi explica o centrare simpla.Te opresti la inceput, apoi iti alegi o tinta si dupa bagi spitul sub minge iar siretul trebuie sa atinga bine minga pe undeva pe la mijloc. Daca ai probleme cu tinta du-te la vreo 7 m de un copac si exerseaza cum ti.am zis.