| Olaru_Gabriel_1998 a întrebat:

am si eu o intrebare. Zilele trecute am dat comanda de niste suplimente de pe myprotein, dupa ce ca siteul lor nu m-a lasat sa dau comanda in lei cica din diferite erori au spus ei, am dat din euro. Totul a fost perfect, ca de obicei am primit email cum ca totul este ok si in cateva zile comanda v-a ajunge la mine. Mai pe seara am primit un email cum ca s-a intamplat ceva la comanda mea "Unul sau mai multe dintre produsele tale sunt acum gata de expediere, însă din păcate am întâmpinat o problemă în procesarea plății aferente comenzii." Am rezolvat comanda si de fiecare data imi zicea ca este in regula si dupa cateva ore primeam acelasi email. Cand m-am dus sa ma uit daca totul este in ordine pe card am sesizat ca imi lipsesc 180 de lei, din 303 lei care erau alocati pentru comanda de suplimente. Plata a fost facuta in euro, mai exact 68 de euro si tot primesc mesaje cum ca ceva este in neregula cu plata si vreau sa stiu cum pot afla unde s-au dus acei bani 180 lei din contul meu daca astia de la myprotein zic ca nu i-au luat ei.

Răspuns Câştigător
| Betty12345678 a răspuns:

Mergi la banca unde ai contul si cere un extras de cont si ai o dovada ca banii au fost retrasi.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Olaru_Gabriel_1998 explică (pentru iulia2013):

Mda nu am rezolvat nimic. Nu am primit nici banii inapoi.