| Emokid9 a întrebat:

Buna TPU ce exerciții as putea face pentru subțierea picioarelor.Nu am picioarele subțiri dar nu sunt groase din alea cu grăsime pur și simplu cred ca sunt cu mușchi și sunt mai pline in zona de sus plus că am talia joasa;-)Ce exerciții îmi recomandați pentru tonifiere sau picioare frumoase înafara de alergat pentru că e vremea urâtă.ps am uitat sa precizez că fac aproximativ 40 mine cu bicicleta de fitness plus altele.Dau funda:-P

Răspuns Câştigător
| xCeline a răspuns:

Daca ai doar masa musculara si nu ai grasime nu ai ce sa le faci e bine ca sunt asa. Era mai grav daca erau groase din cauza grasimii.Alergatul te ajuta sa fii in forma si iti modeleaza frumos corpul, doar bicicleta te ajuta sa faci gambe, daca pedalezi zilnic vei avea niste gambe tonifiate dar cam atat la fesieri nu te ajuta cine stie ce. Pentru fesieri si partea superioara a piciorului poti face squats.

| Emokid9 explică (pentru xCeline):

Nu am grăsime și credeam că e mai frumos pentru fete sa aibă picioare subțiri decât atletice și despre squats făceam când aveam timp făceam multe dar nu doream sa mi creaca mai tare masa musculara și m-am oprit din făcut.

| xCeline a răspuns (pentru Emokid9):

Cu cat lucrezi mai mult picioarele cu atat musculatura lor va creste... Concluzia fa miscare, bicicleta, squats dar nu zilnic cate 1h ca o sa ai picioare foarte dezvoltate. De 3 ori pe saptamana eu zic ca e suficient pentru niste picioare frumoase.

| Emokid9 explică (pentru xCeline):

Exact așa făceam și eu făceam de vreo 3-4 ori pe săptămână 40 minunate fiindcă făceam și abdomene și altele mersi de idei:-)

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inotul + tenis.
Combinatia ideala pentru a avea un corp frumos, echilibrat.

| AdrianTzar a răspuns:

Este bine cât faci. Poți să faci pe bandă acum cât este iarna, dar și mersul pe jos face piciorul frumos happy

| NeneaYT666 a răspuns:

Ai putea practica inot....sau sa alergi pe banda