| MioaraParalescu a întrebat:

Buna TPU credeti ca daca un om ar face 200 de flotari in serii de cate 50 in fiecare zi timp de 1 an ar pune ceva muschi pe el?
As dori sa stiu parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

NU
Va reusi sa se supra-antreneze, muschii au nevoie de 48 de ore refacere dupa un efort, altfel o sa aiba progrese foarte lente.

Iar pentru masa musculara ai nevoie de greutate mare a.i. sa poti face maxim 10 repetari, cand poti mai mult de 10 maresti greutatea. Cu 50 de repetari pe serie faci rezistenta.

10 răspunsuri:
| BlackStar27 a răspuns:

Buna! Eu cred ca da. Dar cred ca ar mai trebui sa faci ceva nu numa flotari. Fa si abdomene ca sa ai muschi abdominali (patratele :d ). Bafta!

| linsey a răspuns:

Dalaughing

| DimLight a răspuns:

Daca pana acum n-ai mai facut, nu o sa poti face 50 fara pauza iar daca faci 200 (cu pauza dar apropiate)sa ai febra musculara a2a zi. cand reusesti sa faci 50 odata dupa 1-2 luni nu mai pui nimic in plus decat iti maresti rezistenta si puterea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie 200 pe 50 de serii.Eu am un prieten mai mic ca mine, e clasa 5-a, e foarte mic de statura, ca un copil de clasa 1. Face cam 2000 de flotari pe an, nu are febra, nimic.Incearca si tu, el face 200 in 5 minutewinking

| BogdanBăă a răspuns:

1 an?
Poate în o săptămână.
Eu fac câte 100 de flotări. Până acum am facut doar 1 săptămână și sunt cel mai puternic din clasă.
Baftă!

| iefsul a răspuns:

Gresit nu are cum sa creasca in masa, trebuie cel putin pauza de 48 sau 72 de ore pt.aceeasi grupa musculara, dar depinde de la om la om si de geneticul sau

| spartakblood2 a răspuns (pentru Cosmin86):

. big grin big grin bai da esti tare destept. big grin big grin rupi

| Boby_Danut_1987 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pff aiurea in trun an 2000 de flotari laughing eu am facut intr-o zi 500 de flotari si asta cum in 2 ore si a 2 zi la felwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Boby_Danut_1987):

Ups,greseala mea, voiam sa spun peste 200.000 happy

| Constantin_Dobre_1996 a răspuns:

Mama numai laudarosi aicea nici unul nu face cat zice