NU
Va reusi sa se supra-antreneze, muschii au nevoie de 48 de ore refacere dupa un efort, altfel o sa aiba progrese foarte lente.
Iar pentru masa musculara ai nevoie de greutate mare a.i. sa poti face maxim 10 repetari, cand poti mai mult de 10 maresti greutatea. Cu 50 de repetari pe serie faci rezistenta.
Buna! Eu cred ca da. Dar cred ca ar mai trebui sa faci ceva nu numa flotari. Fa si abdomene ca sa ai muschi abdominali (patratele :d ). Bafta!
Daca pana acum n-ai mai facut, nu o sa poti face 50 fara pauza iar daca faci 200 (cu pauza dar apropiate)sa ai febra musculara a2a zi. cand reusesti sa faci 50 odata dupa 1-2 luni nu mai pui nimic in plus decat iti maresti rezistenta si puterea
1 an?
Poate în o săptămână.
Eu fac câte 100 de flotări. Până acum am facut doar 1 săptămână și sunt cel mai puternic din clasă.
Baftă!
Gresit nu are cum sa creasca in masa, trebuie cel putin pauza de 48 sau 72 de ore pt.aceeasi grupa musculara, dar depinde de la om la om si de geneticul sau
Pff aiurea in trun an 2000 de flotari eu am facut intr-o zi 500 de flotari si asta cum in 2 ore si a 2 zi la fel