Nu cine ți-a zis ca sunt ilegale sunt foarte legale și sunt și competiții cu lupte libere
Funda?
Sunt foarte și foarte legale
PRIVESTE AICI COMPETITIE:
http://www.youtube.com/watch?v=hPsDNbXiSHk
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lupte
Funda?
Nu ți-aș recomanda sunt chiar extrem de dure acum e doar alegerea ta
p.s Ms de funda
Sincer m-am mirat sa vad ca esti fata si faci si box, si judo, pe langa karate. Ce te-a suparat atat de rau? Chiar mi se pare cam mult pentru o fara, ai si un nume atat de frumos si delicat, parca nu ti s-ar potrivi atatea sporturi destul de dure. Unde mai pui ca vrei si mai multa duritate, ceea ce chiar ca e ceva neobisnuit. In orice sport de contact normal ca exista opriri si exista regului, altfel s-ar muri in ring pe capete. Tocmai de-asta nici nu sunt permise si sunt mai degraba ilegale, c sport mai e ala daca mergi acolo sa mori in ring, sau sa ramai olog pe viata, eventual o leguma cu coloana rupta, care nu poate face nimic-nimic? De ce vrei tu la lupte libere? De ce vrei full contact?
Pai...nu sunt o persoana sociabila..ma simt bine cand sunt singura(adica nu sunt disperata dupa atentie) uit de toate problemele pe care le am cand fac sport(fie el full contact fie atletism handbal etcc) apoi. urasc chestiile de genu"fetele trebuie sa fie delicate sa se imbrace in fuste etc.) apoi pentru ca este important sa stii sa te aperi sa dai inapoi daca e nevoie pe strada(PENTRU CA NU VA VENI CA IN FILME FAT FRUMOS SA TE SALVEZE)
Am mentionat ca am ochelari?:d)
toate chestia asta cu duritatea a inceput cand eram mica(pana in clasa a 7 a) toti colegii isi bateau joc de mine si ma faceau urata aragaz cu patru ochi..etc..asa ca acum nu indrazneste nimeni(nu ca i-as ameninta dar odata cu duriatea din sport am invatat sa nu mAI IMI PESE
Da, e bine sa stii chestii, dar trebuie sa ai grija chiar si asa. Cunosc personal un caz in care o tipa, super-karatista, centura neagra, multi dan, instructor etc a batut 4 insi de i-a lasat lati intr-o seara cand s-au luat de ea fara sa stie cine e si apoi aia au adunat o gasca de vreo 12 insi, au urmarit-o, au prins-o si au fact-o praf cu cutitele. Tipa a murit, deci sa ai mare grija totusi ce faci cu ceea ce poti si ceea ce stii. Fii tu insati, fii cum vrei tu sa fii si cum simti tu ca esti, nu cum iti dicteaza imprejurarile si cei din jurul tau, altfel ai sa te trezesti ceva mai incolo in viata ca nu stii cine esti, cine e persoana pe care o vezi in oglinda si cum a ajuns acolo. Sarbatori fericite si numai bine, ai grija de tine!
Georgianabb întreabă: