Buna! Daca iti ies 5, nu iei nimic.
Daca iti ies 6 din 9, aduni cotele si le inmultesti cu suma depusa ( de obicei ai scris "castig maxim" si "castig minim", adica ei au calculat cele mai mici cote, si cele mai mari, iar daca iti ies 6 din 9 castigi o suma cuprinsa intre castigul asta max si min, la fel si la 7 din 9, 8 din 9, iar la 9din 9 au un castig standard data de ei. Sper sa te ajute. P.s: de obicei iti scade mult cota daca bagi pe sistem
Daca prinzi mai putin de 6 meciuri nu castigi nimic. daca iti ies minim 6, castigul depinde de meciurile cu pronostic corect (ce cota au avut);
Daca iti ies sub 6 meciuri nu iei nimic
daca iti ies intre 6-8 meciuri iei castigul minim
daca iti iese toate meciurile 9/9 iei castigul maxim
vezi si tu cat scrie pe bilet castigul minim e o suma foarte mica.
Nu cred...o fata care se pricepe la pariuri si mai e si draguta... unde ai fost toata viata mea?
Te pup!
Foarte tare ca ai invavat si chestii d'astea si nu numai cum sa te machezi sau mai stiu eu ce.
Te pup...iar
Spre surprinderea ta ( banuiesc ) joc foarte bine fotbal . Deci, sunt sigura ca daca am face un meci, te.as bate :*
Ooo, esti si increzatoare, imi placi rau.
Vorbind de fotbal, si eu cred ca m-ai bate ca sunt printre cei mai praf oameni care joaca fotbal si am o colega in clasa care joaca fotbal in liga 1 feminina. Pai joaca de zeci de ori mai bine ca mine
Cati ani ai? daca nu sunt prea indiscret.
Te-am pupat
Tocmai am pus la un meci ca se termina 1, x, 2 se poate asa ceva
Depinde de ce cote ai... De exemplu eu mai pun pe marcheaza prima sau a doua ( sau ambele) sau se dau mai multe goluri in a doua repriza ( e cel mai sigur). Pauza - final merge la cele la care esti 80 % sigur ca bat. si handicapul la fel. Adica daca pui la -1, echipa respectiva o sa inceapa de la -1, si daca da un gol se face 0-0. Sunt multe variante, uite.te pe casa pariorilor, eu acolo bag.
P.s: Nu baga foarte multe, max 5 meciuri, decat sa fi lacom si sa te uiti ca iei mai mult, mai bine esti mai sigur
Stiam ca esti aici, de aceea am si spus, sa vezi ca-mi esti simpatica. :d
Mersi de mesaj, ma bucur sa mai fiu si eu bagat in seama de fete.
Ca sa iti dovedesc ca nu sunt un cocalar prost o sa iti dau dreptate: sunt un cocalar prost.
Iti doresc bafta la pariuri.